24 Μαΐ 2018

Όλγα Γεροβασίλη προς Σταύρο Θεοδωράκη: «Κύριε Θεοδωράκη, μάλλον δεν τα παρακολουθείτε στενά»

Αδιάβαστος πιάστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού


   «Κύριε Στ. Θεοδωράκη, μάλλον δεν τα παρακολουθείτε στενά», απαντά η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, στην κριτική του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, χθες στη Βουλή
   Ο Στ. Θεοδωράκης, στην ομιλία του χθες στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία, ισχυρίστηκε ότι δεν εφαρμόστηκε το σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων:

Σελίδα 31: λέτε ότι εφαρμόσατε ένα νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων. Μπράβο! Πούντο; Πόσοι υπάλληλοι από το σύνολο συμμετείχαν στην αξιολόγηση; Δώστε επιτέλους μια απάντηση. Η υπουργός λέει «ο αριθμός δεν ήταν ικανοποιητικός». Ποιος είναι ο αριθμός;

   Η απάντηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης:

Κύριε @St_Theodorakis, μάλλον δεν τα παρακολουθείτε στενά. Η ηλεκτρονική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ξεκίνησε στις 10 Μαΐου 2018 και μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί 88.453 δημόσιοι υπάλληλοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.