24 Απρ 2018

Τι είπε ο Γιώργος Κυρίτσης, χωρίς την... κοπτορραπτική της μονταζιέρας του ΣΚΑΪ - VIDEO

Οι αποστομωτικές ατάκες του Γ.Κυρίτση στον Δ. Οικονόμου ήταν "ενοχλητικές αλήθειες", που δεν έπρεπε να ακούσουν οι τηλεθεατές


   Καινούργια "φορεσιά" ετοίμασαν οι μόδιστροι του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Κυρίτση, ως δώρο στη γιορτή του. Βλέπετε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, είπε κάποια πράγματα, που μάλλον ενόχλησαν το καλό κανάλι.
   Έτσι, αφού δεν μπόρεσαν -αν και το προσπάθησαν- να τον σωπάσουν στη ζωντανή εκπομπή, έπεσε άγριο ψαλίδι στο video, ώστε να εμφανιστεί "όπως έπρεπε", στο μαγνητοσκοπημένο βραδινό δελτίο ειδήσεων.
   Δεν έχει σημασία, που, από την κοπτορραπτική, προέκυψαν ένα αποσπασματικό αποτέλεσμα, που καμία σχέση που δεν είχε με το νόημα των δηλώσεων του Γ. Κυρίτση. Αυτό που είχε σημασία ήταν να "προστατευθούν" οι τηλεθεατές από τις "ενοχλητικές αλήθειες".
   Ας δούμε τι τελικά ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή:

  Γ. Κυρίτσης: Διυλίζουν τον Ρουβίκωνα και καταπίνουν την offshore
   Να διυλίσει τον… Ρουβίκωνα και να καταπιεί την «γαλαντόμα» offshore που αποκαλύφθηκε ότι χρηματοδότησε τόσο τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και το «Πρώτο Θέμα» του Θέμου Αναστασιάδη, επιχείρησε χθες ο ΣΚΑΪ, βάζοντας στη μέση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτση και προσπαθώντας να του χρεώσει στήριξη της αντιεξουσιαστικής ομάδας.



   Όταν ο Γ. Κυρίτσης σημείωσε ότι από το να συζητάμε για τις μπογιές που πέταξε ο Ρουβίκωνας, πολύ πιο σημαντικό είναι να σχολιαστεί η επίθεση ακροδεξιών εναντίον προσφύγων στη Λέσβο, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ προσπάθησαν να αλλάξουν την κουβέντα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τους λέει ότι «τους αθωώνεται, μη δίνοντας μου την ευκαιρία να το σχολιάσω».
   Ο Δ. Οικονόμου επανήλθε τότε στο θέμα «Ρουβίκωνας» παρουσιάζοντας την Τουρκία, την Ισπανία και την Γαλλία να έχουν «ξεσηκωθεί» - όπως είπε – για τη δράση της ομάδας εναντίον των πρεσβειών τους και να ζητούν εξηγήσεις από την Ελλάδα.
   Απαντώντας ο Γ. Κυρίτσης σημείωσε ότι η πολιτική ακτιβιστική δράση του Ρουβίκωνα είναι πολλές φορές παράνομη και για αυτό άλλωστε μέλη του έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη κι έχουν δικαστεί και καταδικαστεί.
   Σε μία προσπάθεια εντυπώσεων, μάλιστα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αν ο Ρουβίκωνας κάνει επιθέσεις για να βοηθήσει την κυβέρνηση, με τον Γ. Κυρίτση να απαντάει ότι το θέμα Ρουβίκωνας κι όχι μόνο, χρησιμοποιούνται ως αντιπερισπασμός για να μην απαντηθούν άλλα πιο σοβαρά ζητήματα.
   Πιο συγκεκριμένα είπε, ότι αυτή τη στιγμή κάποιοι εστιάζουν στον Ρουβίκωνα για να μην απαντηθεί το ποιος βρίσκεται πίσω από την offshore που χρηματοδότησε τόσο την εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, όσο και το «Πρώτο Θέμα», όπως αποκάλυψε το κυριακάτικο φύλλο της Documento.
   «Εντάξει, είναι άλλο θέμα αυτό», έσπευσε να σχολιάσει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να της επισημαίνει ότι είναι το θέμα που θα έπρεπε να σχολιαστεί και να «μην πηγαίνουμε γύρω – γύρω από τον Ρουβίκωνα και τον… ξε-Ρουβίκωνα», όπως χαρακτηριστικά, είπε.
   Αυτό δεν πτόησε ωστόσο, τη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΪ, που, υπηρετώντας το δόγμα της «ανομίας», έκανε λόγο για «εγκληματίες που αλωνίζουν της χώρα», με τον Δ. Οικονόμου να «εξανίσταται» μάλιστα κάνοντας λόγο για «πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας».
   Η τελευταία τοποθέτηση του Δ. Οικονόμου προκάλεσε και την πληρωμένη απάντηση του Γ. Κυρίτση, ο οποίος εν μέσω συνεχών παρεμβολών, του απάντησε πως «Τα στατιστικά για τη μείωση της εγκληματικότητας, δεν σας κάνουν. Τα όσα καταγράφουν τα ΜΜΕ δεν σας πείθουν. Όσο για την παραβατικότητα, κι εσείς εδώ στον ΣΚΑΪ δεν έχετε άδεια, αλλά αυτό δεν είναι εγκληματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.