12 Μαρ 2018

Τα πήρε η... μπάλα το Eurogroup και τα σκάνδαλα

- Στα ψιλά των ειδήσεων η συνεδρίαση του Eurogroup, Όσο για τα σκάνδαλα, δεν περίσσεψε χρόνος ούτε πριν από το δελτίο καιρού...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στα ψιλά των ειδήσεων η συνεδρίαση του Eurogroup, Όσο για τα σκάνδαλα, δεν περίσσεψε χρόνος ούτε πριν από το δελτίο καιρού...
   Στο επίκεντρο των δελτίων βρέθηκαν οι εξελίξεις μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής, η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και οι προσπάθειες της Ν.Δ. να εκμεταλλευτεί το ζήτημα για να κάνει αντιπολίτευση, η εκκένωση καταλήψεων από την αστυνομία σε Εξάρχεια και Κουκάκι, οι εξελίξεις με την κυπριακή ΑΟΖ, οι προκλήσεις της Τουρκίας, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Την επ' αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο Γ. Βασιλειάδης

Το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα

«Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους». Αυτό σημείωσε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. (αναλυτικά)

«Amber alert» του ΣΥΡΙΖΑ για την εξαφάνιση του προέδρου της Ν.Δ.

Εδώ και δύο μέρες, αγνοείται η τύχη της ΝΔ και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ελπίζουμε η σιωπή τους να οφείλεται σε πολιτικούς λόγους και να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ζητήσαμε μέσω ανακοινώσεων τη θέση της ΝΔ και του προέδρου της για τα παρακάτω θέματα:
1. Τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα.

Eurogroup: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου η εκταμίευση της δόσης

Η πορεία της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος βρέθηκαν στο επίκεντρο του σημερινού Eurogroup - Στις 27 Απριλίου, στο Eurogroup της Σόφιας, η παρουσίαση από την ελληνική κυβέρνηση του νέου πολυετούς αναπτυξιακού σχεδίου για τη μετά το πρόγραμμα, εποχή. (αναλυτικά)

Μ. Σεντένο: «Η Ελλάδα σημειώνει σημαντική πρόοδο στην εφαρμογή του προγράμματος»

«Η Ελλάδα σημειώνει σημαντική πρόοδο στην εφαρμογή του προγράμματος» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, ο Μ. Σεντένο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Ευ. Τσακαλώτο. (αναλυτικά)

Όσα πρέπει να ξέρετε για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» - Από αύριο η υποβολή αιτήσεων

Αύριο το πρωί ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» - 39 ερωταπαντήσεις που καλύπτουν πιθανές απορίες των ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα εκπόνησαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (αναλυτικά)

Την απόδοση μομφής σε βάρος των τριών χρυσαυγιτών εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά είναι διαδικασία η οποία κινείται σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις και περιγράφεται στον Κανονισμό της Βουλής (άρθρο 80). Την απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια την προσεχή Τετάρτη. (αναλυτικά)

Τέσσερις μήνες με αναστολή στον χρυσαυγίτη Γερμενή για επίθεση Καμίνη

Η υπόθεση αφορούσε την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος καταθέτοντας στο δικαστήριο επανέλαβε τα περιστατικά της επίθεσης, που έγινε στις 2 Μαίου 2013. (αναλυτικά)

Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας

«Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αξιοποιεί με το βέλτιστο τρόπο το χρόνο που χάθηκε επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας για την ένταξη της χώρας στον ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο ψηφιακό χάρτη» ανέφερε ο Ν. Παππάς. (αναλυτικά)

Η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής

Η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα Ιωάννης Δ. Παντής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας Κώστα Φωτάκη, του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη και του Γ.Γ του Υπουργείου Γιώργου Αγγελόπουλου. (αναλυτικά)

«Οι δύο βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων θα τεθούν ξανά σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2018»

Οι δύο βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων θα τεθούν ξανά σε ισχύ τον Σεπτέμβριο του 2018, απαντά το Υπουργείο Εργασίας σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής". (αναλυτικά)

I.ReF.SoS: Έργο του ΟΑΕΔ για την κοινωνική υποστήριξη των νέων προσφύγων

Ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ Νεολαία, σχεδίασε και υλοποιεί ένα έργο που έχει ως σκοπό τη διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού συστήματος υποδοχής, κοινωνικής υποστήριξης και ομαλής εργασιακής ένταξης νέων προσφύγων ηλικίας 16-24 ετών. (αναλυτικά)

Ξεκινά η λειτουργία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το συντονισμό των δράσεων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που αφορούν στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση αναλαμβάνει το νεοϊδρυθέν Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθηση (ΚΕΔΙΒΙΜ) του πανεπιστημίου, με σκοπό τη συνέχιση και αναβάθμιση των προγενέστερων δομών που λειτουργούν ήδη από το 2000. (αναλυτικά)

Η Διώρυγα της Κορίνθου θα αποκατασταθεί άμεσα

Η ολοκλήρωση του έργου θα προχωρήσει κανονικά, αποκλείοντας εναλλακτικές μεθόδους, όπως εκείνη των ελεγχόμενων εκρήξεων. (αναλυτικά)

Πάνω από 1 εκατ. απαντήσεις έδωσε την τελευταία τριετία το 1540 του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των αγροτών οι οποίοι αξιοποιούν τη δυνατότητα γρήγορης και έγκυρης ενημέρωσης που παρέχει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω του τηλεφωνικού κέντρου με τον τετραψήφιο αριθμό 1540. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.