16 Φεβ 2018

Ήρθαν οι μηνυσόσαυροι στις οθόνες σας

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν τα ελληνοτουρκικά, οι τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, η επικείμενη προανακριτική για την υπόθεση της Novartis, η μήνυση Σαμαρά και η μήνυση Αβραμόπουλου, η σπέκουλα περί κουκουλοφόρων και σκευωρίας, το μακελειό στη Φλόριντα, οι εξελίξεις στο Μακεδονικό, η κακοκαιρία και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Να πρυτανεύσει η ψυχραιμία»: Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή την κατάθεση μήνυσης

Είναι αναγκαίο να πρυτανεύσουν η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα επαναναλαμβάνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), αναφορικά με την υπόθεση της Novartis. (αναλυτικά)

Πρωτογενές πλεόνασμα-μαμούθ 2,7 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος το ταμειακό πλεόνασμα διαμορφώθηκε στα 2,7 δισ. ευρώ έναντι 248 εκατ. ευρώ που είχε εμφανίσει ο Προυπολογισμός τον Ιανουάριο του 2017. (αναλυτικά)

Το κράτος... Φρειδερίκης έλαβε τέλος

Νόμος του κράτους η μετεξέλιξη του ΟΓΑ σε ΟΠΕΚΑ. (αναλυτικά)

Alpha Bank: Εργαζόμενοι στην έξοδο κινδύνου, για να αποφύγουν τον έλεγχο του Σ.ΕΠ.Ε.

Φαινόμενα που δε συνάδουν με το «προφίλ» μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας καταγράφονται στην Alpha Bank, η οποία συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, όπως και άλλες συστημικές τράπεζες, στην παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας. (αναλυτικά)

Σε θετικό κλίμα και με σημαντικές συγκλίσεις οι τοποθετήσεις των Φορέων για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στη Βουλή

Σε θετικό κλίμα και με σημαντικές συγκλίσεις συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις των Φορέων η συζήτηση του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στη 2η Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. (αναλυτικά)

Η ΕΕ υπολογίζει σε συμφωνία Ελλάδας-ΠΓΔΜ για την ονομασία έως το τέλος της βουλγαρικής προεδρίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «είναι πεπεισμένη» ότι μπορεί να διευθετηθεί μέχρι τον Ιούλιο η διαφορά της Αθήνας και των Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ, δήλωσε σήμερα ο αρμόδιος για τη διεύρυνση Επίτροπος της ΕΕ Γιοχάνες Χαν. (αναλυτικά)

Πρωτιά για την Ελλάδα και στο πακέτο Γιούνκερ

Στα 2,1 δισ. ευρώ ανέρχεται η συνολική χρηματοδότηση από το πακέτο Γιούνκερ στην Ελλάδα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (Φεβρουάριος 2018) της Κομισιόν. (αναλυτικά)

3.835 αιτήσεις σε 10 μέρες για την ένταξη στις 120 δόσεις

Στις 3.835 έφτασαν οι αιτήσεις ελεύθερων επαγγελματιών που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, έως 50.000 ευρώ, προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, μέσω της πλατφόρμας του εξωδικαστικού μηχανισμού στις 10 πρώτες ημέρες λειτουργίας της. (αναλυτικά)

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος

Διευκρινίσεις για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος, από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (αναλυτικά)

Τροπολογία του ΥΠΕΣ για την αύξηση του ποσού επιχορήγησης των δήμων για εξόφληση οφειλών

Ψηφίσθηκε χθες στη Βουλή. (αναλυτικά)

Υποχρεωτική η χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας και στις συμβασιούχες καθαρίστριες σχολικών μονάδων

Υποχρέωση των Δήμων για τη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας και γάλακτος στις καθαρίστριες σχολικών μονάδων που απασχολούνται με σύμβαση έργου. (αναλυτικά)

Δρομολογείται οριστική λύση στον προβλήτα του Αθηνιού στη Σαντορίνη

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δρομολογεί τις διαδικασίες για την οριστική λύση στον προβλήτα του Αθηνιού στη Σαντορίνη. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.