13 Φεβ 2018

Αιματηρή συμπλοκή, χθες το βράδυ, 37χρονου με αστυνομικούς στην Κυράτσα

- Σοβαρά τραυματισμένος ο 37χρονος δράστης, ελαφρά τραυματίες 2 αστυνομικοί
- Νωρίτερα, στην Άρτα, είχε πυροβολήσει εναντίον ζευγαριού και του παιδιού τους

   Ανταλλαγή πυροβολισμών, με δύο τραυματίες αστυνομικούς και στην εντατική τον 37χρονο δράστη επίθεσης σε οικογένεια, είναι ο απολογισμός της συμπλοκής που έγινε χθες βράδυ στην Άρτα.
   Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χθες στις 9:30, σε συνοικία της πόλης, ο 37χρονος άρχισε να πυροβολεί με μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα εναντίον σταθμευμένου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο ήταν ένα ζευγάρι και το παιδί τους. Έντρομος ο οδηγός κατάφερε να απομακρυνθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία.
   Μία ώρα αργότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στον Άγιο Δημήτριο, στην περιοχή του Πέτα. Στην προσπάθειά του να διαφύγει άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.
   Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ευτυχώς ελαφρά, ο ένας στο πόδι και ο δεύτερος στην κοιλιά και τον θώρακα από σκάγια, ενώ, σοβαρά τραυματισμένος ο 37χρονος, μετά από πολύωρο χειρουργείο, βρίσκεται στην εντατική
   Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν από καιρό προστριβές του 37χρονου με τη γυναίκα, η οποία του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, που αυτός είχε παραβιάσει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν 5 μηνύσεις για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.