16 Φεβ 2018

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 250.000 ευρώ στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

- Για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες
- Και 250.000 ευρώ στο Δήμο Πωγωνίου

   Με σημερινό Δελτίο Τύπου, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει για ενισχύσεις 620.000 ευρώ στους Δήμους Κεντρικών Τζουμέρκων, Ζαγοράς - Μουρεσίου και Πωγωνίου, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.
   Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 620.000 ευρώ, αποκλειστικά για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, με σκοπό την επιδιόρθωση ζημιών και βλαβών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία.
   Με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους, οι εν λόγω επιχορηγήσεις αποδίδονται ως εξής:

     - Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων, Νομός Άρτας: 250.000 ευρώ 
     - Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου, Νομός Μαγνησίας: 250.000 ευρώ 
     - Δήμος Πωγωνίου, Νομός Ιωαννίνων: 120.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.