16 Ιαν 2018

"Καλπάζουν" οι κρατήσεις στα νησιά του Ιονίου για τη νέα τουριστική χρονιά

Επιβεβαιώνονται οι αισιόδοξες εκτιμήσεις για το 2018

   Με διψήφιο νούμερο τρέχουν οι κρατήσεις στα νησιά του Ιονίου για τη φετινή τουριστική χρονιά, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Σπύρος Γαλιατσάτος, κάνοντας λόγο μια εκ νέου επιτυχημένη χρονιά, όπως το 2017, όπου τα Ιόνια Νησιά πρωταγωνίστησαν σε αφίξεις.
   Προς επίρρωση τούτου, οι ειδήσεις από την τουριστική έκθεση στην Ουτρέχτη "Vakantiebeurs 2018" είναι πολύ θετικές για τα Ιόνια νησιά, αφού όπως τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Γαλιατσάτος, επιβεβαιώνονται οι αισιόδοξες εκτιμήσεις για το 2018, κάτι που υπογραμμίζεται και από τον διευθυντή αγορών της TUI.
  Την ίδια στιγμή, σημειώνεται ότι η TUI είναι διατεθειμένη να υποβοηθήσει οικονομικά επενδύσεις στα νησιά του Ιουνίου στην κατεύθυνση των καταλυμάτων πολυτελείας. Την περασμένη Τετάρτη, η έκθεση θα πλημμυρίσει με ήχους και γεύσεις από Κεφαλονιά και Ιθάκη, αφού προς τιμήν τους θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση.
   Να σημειωθεί ότι η “Vakantiebeurs” είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ολλανδία και από τις πλέον σημαντικές πανευρωπαϊκά, καθώς λειτουργεί ως δίαυλος γνωριμίας με το σύνολο των αγορών τουρισμού του ευρωπαϊκού βορρά. Παρουσιάζοντας τις κυρίαρχες τάσεις και υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες μορφές προβολής. αντικατοπτρίζει το προφίλ των τουριστών. Έχει διττό προσανατολισμό, αφενός να υπάρξουν επαγγελματικές επαφές με Τour Operators, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικούς πράκτορες, μέσα ενημέρωσης, και αφετέρου οι επισκέπτες να έχουν, σε βιωματικό επίπεδο, επαφή με τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, ενισχύοντας την επιθυμία τους για ταξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.