12 Ιαν 2018

Οι άδειες έρχονται, τα κανάλια ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ!

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

   Η πτώση της ανεργίας, στο χαμηλότερο ποσοστό από τον Νοέμβριο του 2011, ΔΕΝ έπαιξε στους δέκτες μας.
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η ονομασία της ΠΓΔΜ, οι επαφές Κοτζιά και οι αντιδράσεις της Εκκλησίας, οι παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ, η περιοδεία Μητσοτάκη στην Πέλλα και οι δηλώσεις του η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, το νέο αίτημα ολιγοήμερης άδειας από τον Δ. Κουφοντίντα, η επίθεση της oμάδας «Ρουβίκωνας» στο γραφείο συμβολαιογράφου, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Τη Δευτέρα η αποσφράγιση των 6 φακέλων - Θα επαναπροκηρυχθεί η εναπομένουσα άδεια

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου ξεκινά η αποσφράγιση των φακέλων των έξι υποψηφίων που κατέθεσαν φάκελο για τηλεοπτική άδεια στο ΕΣΡ. Θα επαναπροκηρυχθεί η εναπομένουσα άδεια. (αναλυτικά)

«Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε η τηλεοπτική αγορά και το τηλεοπτικό τοπίο να κάνουν τα βήματα για το μέλλον»

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, ώστε η τηλεοπτική αγορά και το τηλεοπτικό τοπίο να κάνουν τα βήματα για το μέλλον, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής. (αναλυτικά)

«Υπεύθυνη βάσει του Συντάγματος για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είναι η κυβέρνηση»

«Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε κι εσείς στην άποψη αρχής, ότι στα εθνικά θέματα απαιτείται η πιο πλατιά εθνική ομοψυχία. Και η εθνική ομοψυχία θεμελιώνεται στη σύνεση, στον διάλογο, στον σεβασμό των διαφορετικών απόψεων, αλλά και των διακριτών ρόλων. Και υπονομεύεται από κραυγές, εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας, ακρότητες που εν ονόματι του έθνους οδήγησαν στο παρελθόν σε εθνικές ήττες» αναφέρει στην επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο ο Αλέξης Τσίπρας. (αναλυτικά)

Στο 20,7 η ανεργία, το χαμηλότερο ποσοστό από τον Νοέμβριο του 2011

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η ανεργία παρουσιάζει πτώση 2,6% μέσα σε έναν χρόνο και βρίσκεται στο χαμηλότερο ποσοστό από τον Νοέμβριο του 2011. Παράλληλα, εμφανίζεται αύξηση απασχολουμένων κατά 115 χιλιάδες περίπου σε έναν χρόνο. (αναλυτικά)

Επιμένει ως εκπρόσωπος του ΔΝΤ η Σπυράκη για την απεργία

Συνεχίζει να επιμένει στη σκληρή της θέση για το ζήτημα της απεργίας η αξιωματική αντιπολίτευση, με τη Μ. Σπυράκη να επαναφέρει, με μανδύα «δημοκρατικότητας», την πρόταση η απεργία στις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις να κηρύσσεται με απαραίτητη τη σύμφωνη γνώμη από το 50%+1, των οικονομικά τακτοποιημένων μελών τους. (αναλυτικά)

Ο πρ. πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ που «μεγάλωσε στα γόνατά του τη ΝΔ» έριξε τις ευθύνες στους... επόμενους

Με την κατάθεση του Γιάννη Πιερουτσάκου - προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2007-2009 - συνεχίστηκαν σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας. (αναλυτικά)

«Το μέλλον της ΕΕ μπορεί να είναι ευοίωνο μόνο αν αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη, την οικονομική και κοινωνική σύγκλιση»

«Το μέλλον της ΕΕ μπορεί να είναι ευοίωνο μόνο αν αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη, την οικονομική και κοινωνική σύγκλιση» επισημαίνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο instagram, αναφερόμενος στην 4η Σύνοδο των Μεσογειακών/Νοτίων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με τη συμμετοχή των ηγετών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Μάλτας, της Κύπρου και της Ελλάδας.
«Το μέλλον της ΕΕ μπορεί να είναι ευοίωνο μόνο αν αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη, την οικονομική & κοινωνική σύγκλιση. Η Σύνοδος των χωρών του Νότου, που “γεννήθηκε” στην Αθήνα, είναι πλέον ένας θεσμός που συμβάλει ουσιαστικά σε αυτή τη συζήτηση» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Δεν πέρασε η εργοδοτική τρομοκρατία του «Brothers in Law»

Η παρέμβαση του Σ.ΕΠ.Ε. είχε ως αποτέλεσμα την επαναπρόσληψη των δύο απολυμένων εργαζομένων που αρνήθηκαν να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων, ενώ ο σχετικός φάκελος έχει διαβιβαστεί και στη δικαιοσύνη. (αναλυτικά)

«H ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους του Mega»

«O ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο στήριξης των εργαζομένων», δηλώνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου, μιλώντας στο Mega, ενώ έκανε λόγο για αναγκαίες πρωτοβουλίες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την καταβολή των δεδουλευμένων καθώς και για να διεξαχθεί συζήτηση στη Βουλή. (αναλυτικά)

Σβάστικες, μαχαίρια, γκαζάκια και σημαία της χούντας στα σπίτια των ακροδεξιών

Ερευνάται η εκδοχή να πρόκειται για έναν «πυρήνα» ενός ευρύτερου ακροδεξιού κυκλώματος και πιθανότατα έχει «συγγένεια» με άλλη ομάδα που είναι πίσω από εμπρησμούς σε καταλήψεις και ακατοίκητα σπίτια, στα οποία έχουν καταλύσει πρόσφυγες. (αναλυτικά)

Στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής

Η πρώτη εμβληματική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της αναδιοργάνωσης του χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι η ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το σχέδιο νόμου κατατέθηκε σήμερα στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. (αναλυτικά)

«To google or not to google?»

«Για όσους/ες δεν έχει ακόμη γίνει αντιληπτό: Μοναδικός μέτοχος της Ε.Ε.ΣΥ.Π. είναι το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή το υπουργείο Οικονομικών», τονίζουν κύκλοι του υπουργείου σχολιάζοντας ανακριβές δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος. (αναλυτικά)

«Δεν εξαιρούνται οι αγρότες από τη δυνατότητα ρύθμισης 120 δόσεων»

Δεν εξαιρούνται οι αγρότες από τη δυνατότητα ρύθμισης 120 δόσεων για οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, διευκρίνισε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης. (αναλυτικά)

«Καμία λαϊκή κατοικία δεν κινδυνεύει με πλειστηριασμό»

Το υπουργείο καταδικάζει την επίθεση της oμάδας «Ρουβίκωνας» στο γραφείο συμβολαιογράφου. (αναλυτικά)

«Η ρύθμιση για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αποτελεί εσωτερική υπόθεση της Ελλάδας»

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφορικά με την έγκριση του ν/σ για τη Σαρία από το ελληνικό Κοινοβούλιο. (αναλυτικά)

«Ο Ρουπακιάς δεν ήταν περαστικός αλλά εκπαιδευμένος σφαγέας, εγκληματική οργάνωση η ΧΑ, έτσι λειτουργούν και στη Βουλή»

Με την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη συνεχίστηκε σήμερα στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ. Την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων της πολιτικής αγωγής για τους Αιγύπτιους αλιεργάτες και σήμερα η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε με μάρτυρες που καλεί η πολιτική αγωγή του ΠΑΜΕ. (αναλυτικά)

Περιφέρεια Αττικής: Μελέτη για την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Μάνδρας

Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 256.640,28 ευρώ με ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.