16 Ιαν 2018

153+1 λόγοι για τηλεοπτική προπαγάνδα

- Κι εκεί που τα κανάλια «έβλεπαν» διαρροές κατά την ψηφοφορία, τα 154 «ναι» διέλυσαν τις ελπίδες τους...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Κι εκεί που τα κανάλια «έβλεπαν» διαρροές κατά την ψηφοφορία, τα 154 «ναι» στο πολυνομοσχέδιο διέλυσαν τις ελπίδες για ρήγμα...
   Στο επίκεντρο των δελτίων, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε η προσχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η παραίτηση Ζουράρι, ο σεισμός στην Αττική, η ονομασία της ΠΓΔΜ, η ανατριχιαστική υπόθεση με τα παιδιά που κρατούνταν αιχμάλωτα και αλυσοδεμένα από τους γονείς τους στην Καλιφόρνια, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Στο τραπέζι οι συζητήσεις για το χρέος

Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση για το επόμενο οκτάμηνο. (αναλυτικά)

«Δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ»

«Υπογραμμίσαμε τη σημασία που έχει η εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ και της ιδιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως κράτος μέλος της ΕΕ. Χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά στρατεύματα», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας κατά τις κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β', στο πλαίσιο της 1ης Συνόδου Κορυφής Ελλάδας - Κύπρου - Ιορδανίας. (αναλυτικά)

Στο 1,967 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα το 2017

Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 1.967 εκατ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 2.778 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 877 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)

Από αύριο οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχορήγησης πρόσληψης νέων

Η διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), Μαρία Καραμεσίνη, καλεί τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, τους φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) και, γενικά, εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ων από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών» να υποβάλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11η πρωινή στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr. (αναλυτικά)

Ξεκίνησε η αποσφράγιση των φακέλων για τις τηλεοπτικές άδειες

 Στην πορεία, σε περίπτωση που υπάρχουν όλα τα στοιχεία και κυρίως το "πόθεν έσχες" των ενδιαφερομένων, οι άδειες θα χορηγηθούν χωρίς δημοπρασία, προς 35 εκατ. ευρώ η καθεμία, σε 10 ισόποσες δόσεις των 3,5 εκατ. ευρώ στο φάσμα μιας δεκαετίας. (αναλυτικά)

Πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση Noor 1 διέταξε ο Κοντονής

Πειθαρχική έρευνα για την 17μηνη καθυστέρηση της καθαρογραφής της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά για την υπόθεση εισαγωγής δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1», τον Ιούνιο του 2014, ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής. (αναλυτικά)

Η προγραμματική συμφωνία υπ. Εσωτερικών, ΕΝΠΕ και ΚΕΔΕ για πάταξη της γραφειοκρατίας στην αυτοδιοίκηση

Ανοίγει ο δρόμος για μείωση της γραφειοκρατίας, αύξηση της αποδοτικότητας και απλούστευση των διοικητικών πράξεων στην τοπική αυτοδιοίκηση, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων, με την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ υπουργείου Εσωτερικών-ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ - «Κύριο μέλημα είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη», τόνισε ο Π. Σκουρλέτης. (αναλυτικά)

Μάνδρα: Σε μπαζωμένο ρέμα ήταν χτισμένα τα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου

Σε μπαζωμένο ρέμα ήταν χτισμένα τα αποδυτήρια και το αντλιοστάσιο του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Μάνδρα, δημοτικής ιδιοκτησίας και χρήσης, όπως διαπίστωσε με επιτόπια αυτοψία το κλιμάκιο μηχανικών των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. (αναλυτικά)

Τέλος στην προπληρωμή για την αγορά οπτικών ειδών

Τέλος στην προπληρωμή για την αγορά οπτικών ειδών και στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων βάζει η διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, που ανήρτησε σήμερα πρόσκληση σύναψης σύμβασης με τους ιδιώτες παρόχους οπτικών ειδών. (αναλυτικά)

Τι απαντά ο ΣΚΑΪ για τα τρομολαγνικά πλάνα αρχείου

Ο ΣΚΑΪ κάνει λόγο για ανθρώπινο λάθος. Αναμένουμε όμως παρέμβαση του ΕΣΡ, ώστε να δώσει εκεί αρμοδίως τις απαραίτητες εξηγήσεις... (αναλυτικά)

Και ένας νόμος για αυτούς που δεν έχουν φωνή

Σύμφωνα με τον Νόμο 4039/2012, που δημοσιεύθηκε στις 22 Δεκεμβρίου, παρέχεται πλέον η δυνατότητα παράστασης πολιτικής αγωγής στα φιλοζωικά σωματεία προκειμένου να υποστηρίξουν κατηγορίες που αφορούν εγκλήματα σχετικά με την προστασία των ζώων. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.