7 Οκτ 2017

Τα κανάλια δεν πρόλαβαν να διακόψουν την προπαγάνδα για να μεταδώσουν και ειδήσεις...

ΝΔ-Καναλάρχες πιστοί στο δόγμα "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο"


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου (που τα κανάλια επιμένουν να αναφέρουν ως νομοσχέδιο γαι την αλλαγή φύλου), η τρίτη αξιολόγηση και άφθονη σπέκουλα για τα προαπαιτούμενα, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, οι πλειστηριασμοί ακινήτων και οι ανακοινώσεις των συμβολαιογράφων, το Νόμπελ Ειρήνης...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές:

Θεαματική επίδοση στο ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης: 265.871 νέες θέσεις εργασίας στο εννιάμηνο

Την υψηλότερη επίδοση πρώτου εννεάμηνου έτους, από το 2001 μέχρι σήμερα, καταγράφει το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης για το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2017, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ». (αναλυτικά)

Τι συζήτησε ο πρωθυπουργός με Μπουτάρη και Τζιτζικώστα

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε χτες Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 8.00 το βράδυ μίλησε στο «Thessaloniki summit» που οργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». (αναλυτικά)

«Η ΝΔ θα πάρει θέση; Είναι με την κοινωνία ή με τους καναλάρχες;»

Πηγές του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ αναφέρουν ότι «οι καναλάρχες μπορούν να προσφεύγουν όπου και όπως επιλέγουν. Κυβέρνηση και κοινωνία έχουν εμπιστοσύνη ότι το ΕΣΡ θα ολοκληρώσει την αδειοδότηση και, μετά από 30 χρόνια, το άναρχο τηλεοπτικό τοπίο θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Η ΝΔ θα πάρει θέση; Είναι με την κοινωνία ή με τους καναλάρχες που επιδιώκουν, για μια ακόμη φορά, να μην πληρώσουν ούτε ένα ευρώ;». (αναλυτικά)

Πίσω από την επιστολή Τσαγκάρη στην Εξεταστική κρύβεται ένας εσμός ανθρώπων και συμφερόντων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Πίσω από την κυρία Τσάγκαρη φοβάμαι ότι κρύβεται ένας εσμός ανθρώπων και συμφερόντων που φοβούνται μην πληγούν ... οι πάντες που ωφελήθηκαν, είναι κομματικοί φίλοι, κουμπάροι, κουνιάδοι, ξάδερφοι, θείοι των μελών της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ και των εκάστοτε αρμόδιων υπουργών, είπε το μέλος της Εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην Υγεία Σπ. Λάππας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη. (αναλυτικά)

Στον «αέρα» η ιστοσελίδα www.athenacard.gr με χρηστικές πληροφορίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Στις 1.800 οι προσωποποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες που διατέθηκαν σήμερα έως τις 15.00 και 1.300 χθες. (αναλυτικά)

Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου: Το ν/σ για την ταυτότητα φύλου είναι ένα απολύτως αναγκαίο βήμα

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου χαιρετίζει, με σημερινή ανακοίνωσή της, την πρωτοβουλία της ελληνικής πολιτείας να φέρει προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. (αναλυτικά)

Στη Βουλή το ν/σ για ανταλλαγή πληροφοριών Ελλάδος-ΗΠΑ για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Το νομοσχέδιο αποσκοπεί στην ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ για την αντιμετώπιση φαινομένων φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. (αναλυτικά)

«Η πραγματικότητα για τα ΕΠΑΛ, παρά τον τεχνητό θόρυβο των ΜΜΕ»

Ορισμένοι φορείς και μέσα ενημέρωσης δημιουργούν ένα τεχνητό θόρυβο τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζοντας το Υπουργείο Παιδείας ως «ανάλγητο που κλείνει τμήματα» των ΕΠΑΛ, αναφέρει το υπουργείο Παιδείας. (αναλυτικά)

Η κυβέρνηση μέσα από τον διάλογο επιδιώκει τομές για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων όλων των πολιτών

«Οι απόψεις και θέσεις της Εκκλησίας που κατατίθενται στη δημόσια συζήτηση είναι απολύτως σεβαστές» σχολιάζουν από την κυβέρνηση. (αναλυτικά)

Διαχειριστικός έλεγχος στην Περιφέρεια Γρεβενών για γαλάζιες συμβάσεις μελετών και εικονικά έργα της περιόδου 2007-2010

Διερευνώνται καταγγελίες σχετικά με την ανάθεση από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών έξι έργων στην εργολήπτρια επιχείρηση “Σκόδρας και Σία ΟΕ”, καθώς και στην εκπόνηση έξι μελετών για λογαριασμό της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών. (αναλυτικά)

Ανοδικά κινήθηκαν οι εξαγωγές 8μήνου, αισιοδοξία για νέο ρεκόρ εξωστρέφειας

Σύμφωνα με ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), ανοδικά κινήθηκαν οι εξαγωγές σε επίπεδο 8μήνου, με την συνολική τους αξία να ανέρχεται στο ποσό των 18,66 δισ. ευρώ από 16,21 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 15,1%. (αναλυτικά)

Στα τέλη Οκτωβρίου εκτιμάται ότι θα υποβληθεί η πρόταση για την ένταξη του έργου της Αμφίπολης στο ΕΣΠΑ

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα, μετά τη νέα επίσκεψη στελεχών του υπουργείου Πολιτισμού και της επιτελικής αρχής του που ασχολείται με το ΕΣΠΑ, στη διαχειριστική αρχή του προγράμματος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. (αναλυτικά)

«Τα συγγράμματα θα δοθούν, δεν υπάρχει καμία νομική δικαιολογία για αναστολή της διανομής»

Τη βεβαιότητα ότι θα διανεμηθούν κανονικά τα βιβλία στους φοιτητές για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ραδιόφωνο 24/7». (αναλυτικά)

Χωρίς προϋποθέσεις χρόνου ασφάλισης η χορήγηση σύνταξης αναπηρίας μετά από εργατικό ατύχημα

Εγκύκλιο σχετικά τις προβλέψεις χορήγηση σύνταξης αναπηρίας και σύνταξης λόγω θανάτου, όταν η αναπηρία ή ο θάνατος αντίστοιχα οφείλεται σε εργατικό ατύχημα ή ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας, εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. (αναλυτικά)

Παροχή χρηματικών βοηθημάτων σε 1.300 πολύτεκνες αγρότισσες

Το ποσό του χρηματικού βοηθήματος ανέρχεται σε 1.000 ευρώ. (αναλυτικά)

Με ταχείς ρυθμούς αποκαθίσταται το πρόβλημα σχολικής στέγης που δημιούργησε ο σεισμός στη Λέσβο

Εντατικά στην κατεύθυνση της κάλυψης των στεγαστικών αναγκών που προέκυψαν σε σχολεία του νησιού από τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιουνίου εργάζεται ο Δήμος Λέσβου - Ολοκληρώθηκε το έργο της εγκατάστασης και των υποδομών για την προσωρινή στέγαση του Δημοτικού Σχολείου Βρίσας, που είχε αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας. (αναλυτικά)

Προχωρά η μελέτη για την κατασκευή του Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης και Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών

Με τη δημιουργία και λειτουργία του εν λόγω Κέντρου, θα δημιουργηθεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και διαβίωση των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού. (αναλυτικά)

Μείωση παρουσιάζουν οι ανθρωποκτονίες, οι ληστείες και οι κλοπές το α' εξάμηνο του 2017

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΑΣ. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.