13 Οκτ 2017

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πώς πήγε η αξιολόγηση στο Νοσοκομείο Άρτας;

Η αποστομωτική καθαρή απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου σε όσους επιδίδονται συστηματικά σε χαρτοπόλεμους σκαιών και ψευδών ανακοινώσεων

   Πριν 9 μέρες είχα γράψει μια ανάρτηση με τίτλο "Τελικά, ποιον εκπροσωπούν οι "εκπρόσωποι" των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άρτας;". Οι "εκπρόσωποι", όμως, δεν ησυχάζουν. Ειδικά όταν "παίρνουν γραμμή" από την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, που πριν 2 μέρες έστησε φιέστα με κάρα έξω από το Μαξίμου και τη γιγαντιαία συμμετοχή 20 ανθρώπων.
   Έτσι χθες, έβγαλαν μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση, όπου, μεταξύ των άλλων θριαμβολογούν για το ότι το 80% των εργαζομένων δεν συμμετείχε στην αξιολόγηση, καταγγέλλουν τη διοίκηση αλλά και συναδέλφους τους, στελέχη του νοσοκομείου (προϊστάμενοι – τομεάρχες – υποδιευθυντές –διευθυντές) και απειλούν (Θα έρθει η ώρα, και θα είναι ντάλα μεσημέρι, που οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν) κλπ.
   Σήμερα, λοιπόν, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας έδωσε στη δημοσιότητα τον αριθμό των εργαζομένων που συμμετείχε κανονικά στη διαδικασία της αξιολόγησης.    Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να το είχε κάνει νωρίτερα, για να σταματήσουν οι μόνιμοι σπεκουλαδόροι μιας μειοψηφικής συνδικαλιστικής νομενκλατούρας να παραπληροφορούν τον κόσμο, που, φυσικά, δεν γνωρίζει αυτά που ξέρουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Άρτας.
   Η ανακοίνωση, που είναι πραγματικό χαστούκι στους διαχρονικά και με κάθε κατάσταση βολεμένους, που αντιδρούν στη διαφάνεια και ισονομία, αναφέρει:

- Σύνολο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Άρτας: 511
- Κατέθεσαν οικειοθελώς ατομικά φύλλα αξιολόγησης: 441 εργαζόμενοι.
- Ποσοστό συμμετοχής στην αξιολόγηση: 86,3%
   Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια και η έμπρακτη απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας στην ισχνή μειοψηφία που επεδίωκε και επιδιώκει να τους συμπαρασύρει στην ατεκμηρίωτη, μηδενιστική δική της άρνηση για αξιολόγηση, δηλαδή για τήρηση των κανόνων διαφάνειας και ισονομίας στην υπαλληλία.
   Αυτή είναι η αποστομωτική καθαρή απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου σε όσους επιδίδονται συστηματικά σε χαρτοπόλεμους σκαιών και ψευδών ανακοινώσεων, όπως η χθεσινή (12/10/2017) ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας.
   Μια ανακοίνωση που δεν περιποιεί τιμή στους συντάκτες της και δεν προσφέρει διόλου καλές υπηρεσίες στο αίσθημα συναδελφικότητας, στην εργασιακή ηρεμία, στο σεβασμό στους κανόνες της δημοκρατίας και στην αποκατάσταση κι ενδυνάμωση του κύρους του συνδικαλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.