20 Σεπ 2017

Η απίστευτη γκάφα του Πρώτου Ψέματος: Αποκάλυψε σπατάλη για κυβερνητική λιμουζίνα, αλλά το όχημα χρησιμοποιείται από τον... Σαμαρά!

- Την πάτησε και ο Άδωνις με τα τρολς του
- Και η ανεπανάληπτη πιρουέτα, μόλις ξεβρακώθηκαν...

   Γνωστή η αντικυβερνητική πρεμούρα της εφημερίδας του κομιστή, του Πρώτου Θέματος, που επάξια, με τον καιρό, έχει κερδίσει τον τίτλο του Πρώτου Ψέματος, ενίοτε και Πρώτου Φλέματος!
   Το ένα fake news πίσω από το άλλο, πρωτοσέλιδα, ρεπορτάζ, άρθρα, έρευνες, όλα πιο ψεύτικα από το άλλο, όλα στον βωμό της αντικυβερνητικής μανίας, σε αγαστή συνεργασία πάντα με την ηγετική ομάδα της Ν.Δ.
   Τι κι αν διαψεύδονται μονίμως; Τι κι αν σπαν τα μούτρα τους συνεχώς; Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου. Αν η αλήθεια δεν είναι αυτή που μας συμφέρει, τόσο χειρότερα για την αλήθεια, τα 'χουν ξεπεράσει αυτά τα τετριμμένα οι δημοσιογραφάρες του Πρώτου Ψέματος.
   Χθες, λοιπόν, ξετρύπωσαν μεγάλο λαβράκι. Ιδού η κυβερνητική σπατάλη, ιδού τα πεπραγμένα των αθλίων. Έδωσαν 15.000 ευρώ για 4 λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα!
   Πήδηξαν απ' τη χαρά τους τα δημοσιογραφικά σαΐνια και ο συντάκτης δεν έχασε την ευκαιρία να κατακεραυνώσει το κυβερνών κόμμα γράφοντας: «Βαθιά το χέρι στην τσέπη συνεχίζει να βάζει και επί ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας φορολογούμενος για τη συντήρηση του κυβερνητικού στόλου των θωρακισμένων λιμουζινών. Παρά τις βαρύγδουπες διακηρύξεις ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα εγκατέλειπε τις κοστοβόρες μετακινήσεις και θα προχωρούσε στην εκποίηση του μισού κρατικού στόλου αυτοκινήτων ο λογαριασμός έρχεται φουσκωμένος κάθε φορά που οι υπερπολυτελείς υπουργικές Mercedes και BMW περνούν την πόρτα του συνεργείου».
   Το αντικυβερνητικό κρεσέντο συνεχίστηκε με τον συντάκτη να αναφέρει ότι: «Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλλαγή ελαστικών στη θωρακισμένη MERCEDES S600 της Υπηρεσίας Ασφαλείας Μελών Κυβέρνησης και Πολιτικών Προσώπων, που κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 15.000 ευρώ! Στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 υπογράφηκε η σύμβαση για την αγορά 4 ελαστικών για τη θηριώδη θωρακισμένη MERCEDES των 6.000 κ.ε με υπηρεσιακό αριθμό ΕΑ27103, που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.»
   Εν ολίγοις, το «Πρώτο Θέμα» ισχυρίστηκε πώς «το κόστος των 4 ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116Η ανήλθε σε 12.999,96 ευρώ ή αλλιώς 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό!».
   Από κοντά κι ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιας και όπως είπαμε, Πρώτο Ψέμα και Ν.Δ. πάνε χέρι-χέρι και αμέσως τουίταρε, δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα στα έμμισθα τρολς του να αναπαράγουν:


   Μόνο που ήρθε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με ανακοίνωσή του, να διαψεύσει ότι το εν λόγω θωρακισμένο όχημα χρησιμοποιείται από κυβερνητικό στέλεχος: «Η συγκεκριμένη θωρακισμένη Μercedes είχε διατεθεί και παραμένει διατεθειμένη προς χρήση πρώην πρωθυπουργού.    Συνεπώς δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί “κυβερνητική λιμουζίνα” ούτε ότι “κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη”, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα».
   Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το όνομα του πρώην πρωθυπουργού που χρησιμοποιεί τη «λιμουζίνα». Πρόκειται για τον Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών».

   Μόλις η γκάφα έγινε αντιληπτή από το Πρώτο Φλέμα, τι φαντάζεστε ότι έκαναν; Ζήτησαν συγνώμη; Προχώρησαν σε διόρθωση; Παραδέχτηκαν το λάθος τους; Αμ δε!
   Το ακριβώς αντίθετο: Υπερασπίστηκαν την αλλαγή των ελαστικών και από δω παν κι άλλοι.
   Είπαμε, για το Πρώτο Φλέμα μιλάμε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.