21 Σεπ 2017

Καταδίκη στον «άριστο» αρχισυνδικαλιστή της ΝΔ με το ανύπαρκτο μεταπτυχιακό

- Καταπέλτης το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης
- Χωρίς το μεταπτυχιακό-μαϊμού θα είχε μείνει εκτός της διαδικασίας προαγωγής

   Ένοχος για «χρήση υφ’ αρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Βασίλης Πολυμερόπουλος, με την υπ’ αριθμόν 26124 απόφαση και ημερομηνία 15/09/2017.
    Συγκεκριμένα, όπως είχε προκύψει από πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής κατέθεσε το 2006, στο Δήμο Αθηναίων, πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθημάτων Μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών και όχι Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών επιπέδου master.
    Ανατρέχοντας στη διαδρομή του κ. Πολυμερόπουλου στον Δήμο της Αθήνας, ο γαλάζιος αρχισυνδικαλιστής, με τη βοήθεια του “πτυχίου” που απέκτησε το 2006, παρακολουθώντας το ετήσιο σεμινάριο “Ευρωπαϊκή Ένωση και αναπτυσσόμενες χώρες” από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το “Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων - Β’ Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet”, είχε μισθολογικά οφέλη για μια ολόκληρη δεκαετία καθώς το υπηρεσιακό συμβούλιο τον είχε αναβαθμίσει κατατάσσοντάς τον στον κλάδο ΠΕ1. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2013, ο κ. Πολυμερόπουλος, και πάλι με βάση το “μεταπτυχιακό” του, μοριοδοτήθηκε εις βάρος δεκάδων άλλων συνυποψηφίων του στον Δήμο τους οποίους υπερκέρασε στη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων.
    Είναι χαρακτηριστικό πως το “μεταπτυχιακό” απέδωσε 160 επιπλέον μόρια στον συνδικαλιστή της Νέας Δημοκρατίας, ανεβάζοντάς τον στη 17η θέση των υποψηφίων προϊσταμένων του δήμου και βοηθώντας τον τελικά να τοποθετηθεί επικεφαλής αρχικά της Διεύθυνσης Παιδείας και στη συνέχεια των ΚΕΠ. Όπως αναφέρει και το πόρισμα των επιθεωρητών, χωρίς το “μεταπτυχιακό” και τα σχετικά μόρια ο κ. Πολυμερόπουλος θα είχε καταταγεί στην 42η θέση του διαγωνισμού επιλογής και θα είχε μείνει εκτός της διαδικασίας προαγωγής.
    Να σημειωθεί ότι στο πόρισμα τους οι επιθεωρητές του ΣΕΕΔΔ επικαλούνταν έγγραφη βεβαίωση του Παντείου Πανεπιστημίου προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων το 2014 η οποία ανέφερε πως «ο συγκεκριμένος τίτλος είναι έγκυρος αλλά δεν επέχει ισότιμη θέση Μεταπτυχιακού Διπλώματος ,όπως αυτά απονέμονται σήμερα από το Πανεπιστήμιό μας αλλά αποτελούσε πιστοποιητικό παρακολούθησης που δίδετο μετά από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις και υποστήριξη διπλωματικής εργασίας».

* Το θέμα το είχε αποκαλύψει η Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.