16 Σεπ 2017

Η 8η Μεραρχία τίμησε το Νοσοκομείο Άρτας

Βασίλης Μπαλάσκας: Η πλακέτα και το δίπλωμα περιποιούν τιμή, όχι σ’ εμένα, αλλά στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, για λογαριασμό των οποίων τα παραλαμβάνω

   Τιμητική πλακέτα και δίπλωμα παρέδωσε, το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου 2017, στο Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας, Βασίλη Μπαλάσκα, ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας, ταξίαρχος Νικόλαος Ανδριανόπουλος, για την προσφορά του Νοσοκομείου Άρτας στην υγειονομική κάλυψη του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Άρτας.
   Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, παρευρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Τάκης Νικολόπουλος, καθώς επίσης, μέλη του Δ.Σ., γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου.
   Ο ταξίαρχος Ανδριανόπουλος ευχαρίστησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία τους και την αμέριστη συνεισφορά του στην υγειονομική κάλυψη των στελεχών και οπλιτών του ΚΕΝ Άρτας.
   Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα και το τιμητικό δίπλωμα, ευχαρίστησε τον ταξίαρχο για "τη δημόσια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει καθημερινά το Νοσοκομείο Άρτας, για να παρέχει άρτιες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης, στους πολίτες, όχι μόνο του νομού μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής".
   Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Τα στελέχη και οι νεοσύλλεκτοι του ΚΕΝ, που φιλοξενούνται στην πόλη μας, γνωρίζουν ότι δίπλα τους, κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής, βρίσκεται ένα νοσηλευτικό ίδρυμα, έτοιμο να τους παράσχει κάθε φροντίδα, εάν αυτή χρειαστεί, γεγονός που τους δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, ώστε να επιτελέσουν με ηθικό το καθήκον τους."
   Κλείνοντας την ομιλία του, ο Βασίλης Μπαλάσκας τόνισε ότι "η πλακέτα και το δίπλωμα περιποιούν τιμή, όχι σ’ εμένα, αλλά στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας, για λογαριασμό των οποίων την παραλαμβάνω".
   Δεν παρέλειψε, δε, να ευχαριστήσει τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Τάκη Νικολόπουλο, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αποτελεσματική λειτουργία του Νοσοκομείου, καθώς, ως γιατρός του ΕΣΥ σε Γιάννενα και Πρέβεζα, είναι απόλυτα γνώστης των ζητημάτων που προκύπτουν σε ένα Νοσοκομείο σαν της Άρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.