6 Σεπ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

Κανάλια με... καταρράκτη!


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων τα εγκαίνια της Ιονίας Οδού και η ομιλία του πρωθυπουργού, η γ' αξιολόγηση, συνάντηση Τσακαλώτου - Μοσκοβισί, το αστυνομικό δελτίο...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας τις δούμε:

1 δισ. σε ελληνικές επιχειρήσεις από την ΕΤΕπ στο πλαίσιο του πακέτου Γιούνκερ

Χρηματοδοτήσεις ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, που διαχειρίζεται η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) κατ’ εντολήν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχουν δοθεί σε ελληνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο του λεγόμενου «πακέτου Γιούνκερ», τονίζουν στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΤΕπ. (αναλυτικά)

Στο μικροσκόπιο της Εξεταστικής οι υπερκοστολογημένες αρθροσκοπήσεις Σαλμά

Με το «δώρο των υπουργών στο ιατρείο του κ. Σαλμά», όπως το χαρακτήρισε ο Σπ. Λάππας, ξεκίνησε τον δεύτερο κύκλο των εργασιών της η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της υγείας - Οι «εμπλεκόμενοι» στην συγκεκριμένη υπόθεση, αναφορικά με τα πολιτικά πρόσωπα, είναι οι πρώην υπουργοί Μάκης Βορίδης, Λεωνίδας Γρηγοράκος και Μάριος Σαλμάς και αφορά στο θέμα των αρθροσκοπήσεων σε ιδιωτικό ιατρείο με αποζημίωση 1.500 ευρώ. (αναλυτικά)

Στην κορυφή της απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων και για τη νέα διαχειριστική περίοδο η Ελλάδα

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δουλεύει με γνώμονα την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με τη διαπραγμάτευση για την τρίτη αξιολόγηση και την πορεία του ελληνικού προγράμματος. (αναλυτικά)

«Μήνυμα εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα θα στείλει ο Εμ. Μακρόν

Μήνυμα εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα και τους Έλληνες για την ανάκαμψη, κομίζει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή. (αναλυτικά)

Ρεαλιστική η πρόβλεψη για ανάπτυξη κοντά στο 2% το 2017

Την σταδιακή επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας σε ένα ελάχιστο επίπεδο κανονικότητας που αποτυπώνεται στη βελτίωση των δεικτών οικονομικού κλίματος και μακροοικονομικού περιβάλλοντος διαβλέπει η εξαμηνιαία έρευνα του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ. (αναλυτικά)

Θέμα δημοκρατίας οι κάτοικοι των απομακρυσμένων νησιών να έχουν τα ίδια προνόμια με τους υπόλοιπους πολίτες

Το Αγαθονήσι και τους Αρκιούς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της σημερινής του περιοδείας για τη διά ζώσης παρακολούθηση υλοποίησης της δράσης «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας».  (αναλυτικά)

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ σε κάθε πρώην εργαζόμενο της ΒΙΟΜΕ

Την έγκριση της χορήγησης από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, σε κάθε άνεργο, πρώην εργαζόμενο της επιχείρησης «Βιομηχανική Μεταλλευτική ΑΕ», καθώς και σε κάθε μισθωτό της (...) προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία υπογράφουν ο υπουργός Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, η αν. υπουργός Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου και ο αναπ. υπ. Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης. (αναλυτικά)

Πρόγραμμα απασχόλησης 10.000 ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών

Ξεκίνησε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι ηλικίας 55-67 ετών,εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών. (αναλυτικά)

«Ολοήμερα τα 834 ολιγοθέσια δημοτικά, ειδικότητες και 1.000 υπολογιστές - Νηπιαγωγός ακόμη και για 1 νήπιο»

Τι αναφέρει το υπουργείο Παιδείας λίγο πριν το πρώτο κουδούνι. (αναλυτικά)

«Οι διαρροές περί "Βατερλώ" θα διαψευστούν με το άνοιγμα των πρώτων νέων δομών ΠΦΥ»

Απάντηση του υπουργείου Υγείας σχετικά με την προκήρυξη για τη στελέχωση των νέων δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Τοπικών Ομάδων Υγείας (αναλυτικά)

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα συμπεράσματα των "Νέων"» για το προσωπικό των ΟΤΑ»

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα» τα συμπεράσματα της εφημερίδας «Τα Νέα», για πιθανές ανάγκες πρόσθετου προσωπικού στους ΟΤΑ λόγω των μεταβολών του ωραρίου εργασίας που προβλέπει η τελευταία Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για ορισμένες ειδικότητες, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Realfm 97.8 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. (αναλυτικά)

«Θλιβερές οι δηλώσεις της ΕΙΝΑΠ»

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «είναι τουλάχιστον θλιβερό η ΕΙΝΑΠ, η μεγαλύτερη ένωση νοσοκομειακών γιατρών της χώρας, να προχωρεί σε δημόσιες δηλώσεις – καταγγελίες που αίρουν την εμπιστοσύνη του πολίτη στην αιμοδοσία της χώρας ενώ συγχρόνως προσβάλλουν τον εθελοντή αιμοδότη, χωρίς καν να φροντίσει να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες της». (αναλυτικά)

«Σπέκουλα και διαστρέβλωση με αφορμή τη δήλωσή μου για το "πακέτο Γιούνκερ"»

Η απάντηση Φλαμπουράρη σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τα όσα είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη για το «πακέτο Γιούνκερ». (αναλυτικά)

Πάνω από 6.000 επιχειρήσεις έκαναν χρήση της πλατφόρμας εξωδικαστικού μηχανισμού

Περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις έχουν μέχρι στιγμής κάνει χρήση της ειδικής πλατφόρμας για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας της, με σκοπό να ενταχθούν στη διαδικασία. (αναλυτικά)

Συμφωνία της Ελλάδας με δεκάδες χώρες για αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών (καταθέσεων κά) μεταξύ της Ελλάδος και δεκάδων άλλων χωρών με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. (αναλυτικά)

«Θεώρησα υποχρέωσή μου να αντιδράσω στο κλίμα φόβου των νεοναζί»

Με την κατάθεση του υπαλλήλου του Δήμου Χαλανδρίου, Θεόδωρου Πισιμίση, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, ξεκίνησε για το νέο δικαστικό έτος η ακροαματική διαδικασία για την εγκληματική οργάνωση. Κατά την 176η συνεδρίασή του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο μάρτυρας αναφέρθηκε στα χτυπήματα που δέχθηκε, επισημαίνοντας ότι «οι στόχοι του εθνικοσοσιαλισμού είναι να τρομοκρατήσουν και να δελεάσουν την κοινωνία ταυτόχρονα. Στρέφονται εναντίον όσων είναι διαφορετικοί». (αναλυτικά)

«Να απομονώσουμε τους φασίστες και νεοναζιστές»

«Η ρατσιστική επίθεση εναντίον τριών μεταναστών στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, η οποία οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό των δυο εξ αυτών, αποκαλύπτει για πολλοστή φορά το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού, που δεν είναι άλλο από το μίσος για τους αδύνατους και τους κυνηγημένους», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. (αναλυτικά)

Η Αθήνα κατατάσσεται στους πλέον ασφαλείς προορισμούς

Η Ελλάδα, και η Αθήνα ειδικότερα, κατατάσσονται στους πλέον ασφαλείς προορισμούς, ανέφερε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, στους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της πρωτεύουσας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.