17 Ιουν 2017

Προχθεσινό video από το τμήμα "Κόμβος Αμφιλοχίας - Παράκαμψη Άρτας" της Ιόνιας οδού

Σύντομα παρελθόν οι στροφές στο Μακρυνόρος

   Λίγες μόλις εβδομάδες μένουν μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση, από άκρη ως άκρη, της Ιόνιας οδού, του δρόμου που βγάζει από την απομόνωση τη Δυτική Ελλάδα, ιδιαίτερα την Ήπειρο και ήδη τα ευνοϊκά αποτελέσματα για την ευρύτερη περιοχή είναι αισθητά.
   Δύο μόνο τμήματα της Ιόνιας οδού έχουν πλέον απομείνει, που δεν έχουν δοθεί ακόμα στην κυκλοφορία, με πιο σημαντικό κομμάτι αυτό της σύνδεσης της παράκαμψης της Αμφιλοχίας μέχρι την παράκαμψη της Άρτας, που περιλαμβάνει κι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία για τους οδηγούς, τις στροφές στο Μακρυνόρος.
   Η "Νέα Οδός" υπολογίζει πως το τμήμα αυτό θα δοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στην κυκλοφορία και τα συνεργεία εργάζονται σε full ρυθμούς, ώστε τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου να παραδοθεί αυτό το τμήμα μήκους 25 χλμ.
   Λίγες εβδομάδες αργότερα, περί τα τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου, θα παραδοθεί και το τελευταίο τμήμα, από την Πέρδικα μέχρι την σύνδεση με Εγνατία, λίγο έξω από τα Γιάννενα, στην περιοχή Κοσμηρά.
   Δείτε το video, που τραβήχτηκε στις 14 Ιουνίου 2017, από το τμήμα "Κόμβος Αμφιλοχίας - Παράκαμψη Άρτας":

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.