19 Ιουν 2017

Τα τρία φι του Κυριάκου Μητσοτάκη και το κλίμα αμφισβήτησης, όπως περιγράφεται από στέλεχος της καραμανλικής πτέρυγας

Σε αδιέξοδο η ηγετική ομάδα μετά το Eurogroup

    Εγκλωβισμένος στο καταστροφολογικό του αφήγημα και την μόνιμη εκλογολογία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία μετά την συμφωνία του Eurogroup.
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχεται εσωκομματικούς κραδασμούς, μετά και την ανάγνωση των μυστικών ποιοτικών ερευνών από το κομματικό επιτελείο.
  Τα τρία φι της ΝΔ
    «Στο περιβάλλον της ηγετικής ομάδας της ΝΔ, από το βράδυ της Πέμπτης, κυριαρχούν τα τρία φι: φωνές, φόβος, φαφλατάδες», λέει στέλεχος της καραμανλικής πτέρυγας στο Documento.
   «Συνεχίζουν να επιμένουν σε καταστροφολογικές επικοινωνιακές μπαρούφες που επινοούν, αντί να μιλήσουν με πολιτικούς όρους. Ο Κυριάκος ούτε είπε, ούτε λέει πώς θέλει να κυβερνήσει. Μόνο πως θέλει. Και θεωρεί πως αυτό θα το δεχτεί η κοινωνία γιατί δεν ανέχεται ο ίδιος τον Τσίπρα», συνεχίζει ο συνομιλητής, δίνοντας με δύο φράσεις το κλίμα που επικρατεί στην Πειραιώς.
πηγή
σημ. Τηλεβόα: Όσοι γνωρίζουν από μέσα τα πράγματα, συνδέουν απόλυτα την σημερινή συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη - Αντώνη Σαμαρά, για πρώτη φορά, στα γραφεία της Ν.Δ., με την αγωνιώδη προσπάθεια του Μητσοτάκη να βρει στηρίγματα, απέναντι στην εσωκομματική αμφισβήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.