26 Ιουν 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια τη Δευτέρα 26 Ιουνίου

Εδώ δεν βλέπουν τα ξεπλύματα νεοναζί και ναρκεμπόρων, θα δουν τις θετικές ειδήσεις για οικονομία και ανάπτυξη;


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων τα σκουπίδια στους δρόμους και οι συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς και η συζήτηση στη Βουλή των ερωτήσεων για το Noor 1...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από αυτές:

Ο Αλ. Τσίπρας καλεί την ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απηύθυνε πρόσκληση στους εκπροσώπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ για συνάντηση την Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 10 π.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου.


Οι δηλώσεις Μητσοτάκη ξεπερνούν κάθε όριο ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

«Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα του Politico, σχετικά με τη Χρυσή Αυγή,  ξεπερνούν κάθε όριο  ξεπλύματος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, και, μάλιστα, ενώ συνεχίζεται ακόμα η δίκη της» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπόθεση «Noor1»: Συμπληρωματικά στοιχεία θα καταθέσει την Τετάρτη ο ισοβίτης Eυθ. Γιαννουσάκης

Συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με τους χρηματοδότες στην υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Noor1» που εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε τον Ιούνιο του 2014 στη Βλήχα Ελευσίνας, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη 28 Ιουνίου στην ανακρίτρια Πειραιά που χειρίζεται την υπόθεση, ο καταδικασθείς επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης. (αναλυτικά)

Ηριάννα: Στη φυλακή για 13 χρόνια από ένα αναξιόπιστο DNA

Στο avaaz με τίτλο "Λευτεριά στην Ηριάννα" είχαν συγκεντρωθεί μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, περισσότερες από 18.000 υπογραφές. Τις τελευταίες ώρες ανά 5 δευτερόλεπτα υπέγραφαν τέσσερα άτομα. Ψήφισμα έφτιαξαν επίσης καθηγητές Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας. Στη σχετική ανάρτηση που έγινε στη σελίδα που φτιάχτηκε για την Ηριάννα στο facebook, έγιναν 800 likes και 150 κοινοποιήσεις. (αναλυτικά)

Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2009 υποχώρησε η απόδοση των 10ετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου

Η απόδοση των 10ετών ομολόγων του ελληνικού δημοσίου υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009 μετά την αναβάθμιση του αξιόχρεου της χώρας από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's την Παρασκευή, με τις αποδόσεις να πλησιάζουν σε επίπεδα, στα οποία η Αθήνα θα μπορούσε να σκεφθεί την επιστροφή της στις αγορές, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters. (αναλυτικά)

Εξασφαλίστηκαν πόροι για 7 νέα έργα υποδομής προϋπολογισμού 86 εκατ. ευρώ

Το Υπουργείο Οικονομίας ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε μία ακόμη ανταγωνιστική πρόσκληση του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» (Connecting Europe Facility – CEF), ο οποίος συμβάλλει στη δημιουργία και την ανάπτυξη έργων υποδομής στους τομείς των Μεταφορών, της Ενέργειας και των Τηλεπικοινωνιών, εξασφαλίζοντας έτσι επιπλέον πόρους για τη χώρα. (αναλυτικά)

Υπέρβαση του στόχου: Στα 1.840 εκατ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα

Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 1.840 εκατ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1.456 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1.050 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)

Επιστολή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΕΣΡ με αφορμή σεξιστικό λόγο στην «Ελληνοφρένεια»

Την ανησυχία τους για τα κρούσματα εκπομπών με σεξιστικό λόγο και την αναπαραγωγή σεξιστικών στερεοτύπων εκφράζουν μέσω επιστολής τους στο ΕΣΡ 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

Φοιτητικές Εστίες: Τέλος οι απευθείας αναθέσεις για το πετρέλαιο

«Διενέργεια Δημόσιου Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία για την προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες Φοιτητικών και Σπουδαστικών Εστιών» προανήγγειλε το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. (αναλυτικά)

Στην αναβάθμιση του αξιόχρεου των ελληνικών τραπεζών προχώρησε ο οίκος Moody’s

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's αναβάθμισε το αξιόχρεο των μακροπρόθεσμων μη καλυμμένων ομολόγων υψηλής διαβάθμισης των τεσσάρων μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών - Alpha Bank, Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς - σε (P)Caa3 από (P)Ca καθώς και τη βασική πιστωτική αξιολόγησή τους (baseline credit assessment, BCA) σε caa2 από caa3. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.