16 Ιουν 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Παρασκευή 16 Ιουνίου

Ίσως προσπαθούν να ξεπεράσουν το χθεσινό σοκ...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων αναλύσεις και σχόλια για τη συμφωνία στο Eurogroup...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές:

Ελάφρυνση χρέους χωρίς αστερίσκους

Τι αναφέρουν για την ελάφρυνση χρέους οι αποφάσεις του Μαΐου 2016 και του Ιουνίου 2017 (αναλυτικά)

Δέσμη μέτρων για την κοινωνική ένταξη των Ρομά του Μενιδίου

Σειρά παρεμβάσεων για την κοινωνική ένταξη των Ρομά του Μενιδίου (και όχι μόνο) και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην περιοχή, με αφορμή και τα πρόσφατα γεγονότα, ανακοίνωσαν δύο υπουργοί, τρεις αναπληρωτές υπουργοί και ένας υφυπουργός, σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών. (αναλυτικά)

Καταδίκη Μηταράκη για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας

Ο γαλάζιος βουλευτής καλείται τώρα να καταβάλει σε πρώην υπάλληλο του το ποσό των 6.601,94 ευρώ - Το χρονικό της υπόθεσης - ΣΥΡΙΖΑ: «Η υπόθεση της καταδίκης του αναπληρωτή Τομεάρχη Εργασίας και Βουλευτή της ΝΔ δείχνει έμπρακτα πώς εννοεί τα εργασιακά δικαιώματα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: ως "ιδεοληψίες", όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο κ. Μητσοτάκης». (αναλυτικά)

Οι «άριστοι» της ΝΔ προσφέρουν πολιτική κάλυψη στα φαινόμενα διαπλοκής του ΔΠΘ;

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καταγγέλλουν τους «άριστους» της ΝΔ που προσφέρουν πολιτική κάλυψη στα φαινόμενα διαπλοκής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. (αναλυτικά)

Ο Δ. Βίτσας διαψεύδει δημοσιεύματα περί ενοποίησης των στρατιωτικών νοσοκομείων

Διαψεύδει κατηγορηματικά, με ανακοίνωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, δημοσειύματα περί «ενοποίησης των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αθήνας και πιθανή "αξιοποίηση" του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ)». (αναλυτικά)

Ημερίδα «Η Αττική επιχειρεί»: Στόχος ένα νέο επιχειρείν που παράγει αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας

Την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας «Η Αττική Επιχειρεί» κήρυξε σήμερα το πρωί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. (αναλυτικά)

Ολοκληρώθηκε η σύσταση του Ψηφιακού Μητρώου Υποδομών

Το μητρώο βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη και συνεχώς εξελισσόμενη διαδικτυακή, διαδραστική εφαρμογή (ηλεκτρονικό κόμβο) καταγραφής, πληροφόρησης και σχεδιασμού, μέσα από την οποία οι χρήστες (δημόσιοι φορείς, επιχειρήσεις, πολίτες) θα έχουν διαβαθμισμένη πρόσβαση σε ένα σύνολο ψηφιακών υπηρεσιών, σχετικών με τη γεωγραφική αποτύπωση των τηλεπικοινωνιακών δικτυακών υποδομών της χώρας. (αναλυτικά)

Νέες ειδικότητες στα τμήματα Μαθητείας αποφοίτων ΕΠΑΛ

Σε συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης υλοποίησης της Μαθητείας, στην οποία συμμετέχουν περίπου 1200 νέοι και νέες, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αποφάσισε να επεκτείνει την εφαρμογή του συγκεκριμένου θεσμού. Για αυτό το λόγο σχεδιάζει να εντάξει από την επόμενη σχολική χρονιά 2017-18 νέες ειδικότητες αποφοίτων Επαγγελματικών Λυκείων στο πλαίσιο του Μεταλυκειακού Έτους– Τάξη Μαθητείας, καθώς και να διευρύνει τον αριθμό των ΕΠΑ.Λ. που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα στους αποφοίτους της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. (αναλυτικά)

Λύση μέχρι τον Ιούνιο για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του ΙΓΜΕ

«Αίρεται η κατάσχεση των λογαριασμών με νομοθετική πράξη μέχρι τέλη Ιουνίου με τροπολογία που θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα. Με την ίδια ρύθμιση θα οριστεί και η διοίκηση του ΙΓΜΕ για να αποκατασταθεί η διοικητική λειτουργία και να λυθούν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάκης. (αναλυτικά)

Μεγάλο πρόγραμμα άμεσης παρέμβασης για χρήστες ουσιών υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής

Με εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνας Κυπριανίδου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση τη σύναψη και τους όρους της σύμβασης για το Πρόγραμμα «Δίκτυο άμεσης παρέμβασης για χρήστες ουσιών». Το Πρόγραμμα, που εκπονήθηκε και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) αφορά τη συνεργασία και τον συντονισμό των συμβαλλόμενων μερών για την υλοποίηση μιας σειρά δράσεων σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.