15 Μαΐ 2017

Εκπαιδευτικοί της Άρτας στην Τουρκία, για το πρόγραμμα "e-services education", το οποίο υλοποιείται από το 1ο Γυμνάσιο Άρτας

Σημαντικά οφέλη από την συμμετοχή των εκπαιδευτικών μας σε εκπαιδευτικές συμπράξεις με Διεθνή ακτινοβολία

   Κατά το χρονικό διάστημα από 1 έως και 7 Μαΐου 2017, ομάδα εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, μετέβη στο Anamur της Τουρκίας στα πλαίσια υλοποίησης εγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο "e-services education", το οποίο και υλοποιείται με την συμμετοχή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, και του 1ου Γυμνασίου Άρτας.
   Στην εκπαιδευτική αποστολή μετείχε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, Γιάννης Γεωργογιάννης, ο Προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης,  Γιάννης Ζαχαρέλος Ιωάννης, ο Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας Νομών Άρτας και Πρέβεζας, Γρηγόρης Σκιαδάς, καθώς και ομάδα εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
   Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την πρόοδο του προγράμματος και να εκπαιδευτούν σε καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις και πρακτικές "ηλεκτρονικής" διδασκαλίας.
   Η συνάντηση κρίθηκε από τους συμμετέχοντες ως εξαιρετικά παραγωγική, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά οφέλη που απορρέουν από την συμμετοχή των εκπαιδευτικών μας σε εκπαιδευτικές συμπράξεις με Διεθνή ακτινοβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.