25 Απρ 2017

Ο Βορίδης δεν στηρίζει Λεπέν… γιατί είναι πολύ «σοσιαλίζουσα» για τα γούστα του

Τα ύστερα του κόσμου!
 
   Τον πολιτικό σουρεαλισμό σε νέα επίπεδα, εκτόξευσε ο Μάκης Βορίδης, όταν κλήθηκε (ή καλύτερα αυτο-κλήθηκε) να σχολιάσει τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.
   Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός για τις σχέσεις του με τον πατέρα της Μαρίν Λεπέν, αποφάσισε να κάνει το δικό του σχόλιο για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, προκειμένου να απαντήσει σε όσους του αποδίδουν ακροδεξιές λογικές, όχι ότι ο ίδιος το κρύβει βέβαια.
   Όπως λοιπόν ενημέρωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής, ο ίδιος και η Νέα Δημοκρατία δεν χαίρονται και δεν στηρίζουν το κόμμα της Μαρίν Λεπέν, διότι είναι πολύ σοσιαλιστικό για τα γούστα τους!
   «Σήμερα η κ. Λεπέν υπερασπίζεται ένα πρόγραμμα διευρυμένης ρύθμισης της αγοράς, μεγάλης κρατικής παρέμβασης, μεγάλης σοσιαλιστικής ή σοσιαλίζουσας πολιτικής στα ζητήματα τα οικονομικά και ουσιαστικά εξόδου της Γαλλίας από την Ε.Ε.» σημείωσε ο κ. Βορίδης.
   «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Ούτε η ΝΔ έχει καμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Και είναι απολύτως προφανές ότι αυτές είναι πολιτικές στις οποίες είμαστε απέναντι» πρόσθεσε, αφού τελείωσε την… μπουγάδα του ξεπλύματος της ακροδεξιάς πολιτικού.
   Για το μισαλλόδοξο και ξενοφοβικό πρόγραμμα της γαλλίδας υποψηφίου… ούτε λόγος.
   Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Βορίδης, το 2005, όταν ήταν επικεφαλής του ακροδεξιού "Ελληνικού Μετώπου", πριν το προσχωρήσει στον ΛΑΟΣ, έκανε επίδειξη των διασυνδέσεών του με την ευρωπαϊκή ακροδεξιά, φέρνοντας τον Λεπέν στην Αθήνα, για να παραστεί στον γάμο του. Κουμπάρος ήταν ένας άλλος Γάλλος ακροδεξιός, ο αντιπρόεδρος του Front National, ο Καρλ Λανγκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.