19 Φεβ 2017

Μόνο στην Φιλιππιάδα, απ' όλη την χώρα, δεν έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα για τα προσφυγόπουλα - VIDEO

- Έξω από τα… δόντια τα είπε ο Νίκος Μπελαβίλας
- Αποκαλυπτικός για τα «εμπόδια» που μπαίνουν
- "Ο κύριος που προτρέπει τους γονείς να προβούν σε πράξεις άδικες και παράνομες νομίζω ότι πρέπει να έχει μία πρόσκληση από τον Εισαγγελέα ή το Δικηγορικό Σύλλογο για να του θυμίσει τι πρέπει να κάνει ένας δικηγόρος"

   Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε ξανά στην Φιλιππιάδα ο Νίκος Μπελαβίλας, καθηγητής ΕΜΠ, συντονιστής του Κοινωνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες και μέλος της ομάδας του Υπουργείου Παιδείας που διαχειρίζεται το πρόγραμμα εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων σε όλη την χώρα.
   Επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο πρώην Στρατόπεδο Πετροπουλάκη, συναντήθηκε με το δήμαρχο Ζηρού και με τους Διευθυντές των σχολικών δομών. που έχουν επιλεγεί για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.
   Στη συνέχεια, έδωσε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Πρέβεζα, όπου ήταν πραγματικά αποκαλυπτικός για τα όσα είδε στο camp της Φιλιππιάδας, αλλά και για την έναρξη του προγράμματος εκπαίδευσης προσφύγων (ΔΥΕΠ) και τα «εμπόδια» που μπαίνουν.
   Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ στο atpreveza.
   Δείτε το video από την ενημέρωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.