24 Φεβ 2017

Μην χάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο με... Άδωνι Γεωργιάδη!!!

#AdonisTours, μην το σκέφτεστε, θα περάσουμε καταπληκτικά!

   Εάν θέλετε να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές αυτό το τριήμερο, σας συστήνω ανεπιφύλακτα ένα μοναδικό ταξίδι με το #AdonisTours, το οποίο, σύμφωνα με τους διοργανωτές, έχει γίνει ανάρπαστο. Εάν δεν κάνω λάθος, η Ελληνική Αγωγή, που διοργανώνει το ταξίδι, είναι το Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών που έχει ιδρύσει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και στο οποίο, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει Σεμινάρια Ρητορικής.
   Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, στην αφίσα, θα ξεκινήσουμε το Σάββατο από Θεσσαλονίκη και την Κυριακή θα πάμε στο σπήλαιο Πετραλώνων, όπου θα περιηγηθούμε στους αρχαιολογικούς χώρους, μαζί με τον αγαπημένο μας Άδωνι. Για τους αδαείς, ΄το σπήλαιο είναι διάσημο, επειδή εκεί ανακαλύφθηκαν τα ίχνη κατοίκησης Αρχανθρώπων 700.000 περίπου ετών, των αρχαιότερων Ευρωπαίων προγόνων που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.
   Θεωρώ, λοιπόν, απόλυτα λογικό, να επιστρέψει στην κοιτίδα του ένας "σύγχρονος Αρχάνθρωπος".
   Το κλου, όμως, θα είναι την Καθαρή Δευτέρα, όπου θα πάμε στον Τύρναβο για το παραδοσιακό Μπουρανί. Δεν ξέρω αν ο αγαπημένος αντιπρόεδρος θα είναι μαζί μας, αλλά αν τυχόν μας συνοδέψει κι εκεί, θα πρέπει να τον προστατέψουμε από τυχόν φωτογραφίες, γιατί δεν θέλουν και πολύ τα Συριζοτρόλ ακάου να πάρουν φωτιά...
   Αυτά τα ολίγα και καλό μας ταξίδι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.