24 Φεβ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου...

Επιτρέπονται μόνο τρομολαγνικά και καταστροφολογικά σενάρια


   Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησε και χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και το γιατί δεν μιλάει για τη συμφωνία στο Eurogroup, αλλά, από την άλλη -και αυτό είναι το οξύμωρο- και το γεγονός ότι μίλησε χθες στη Βουλή και θα μιλήσει και την Τρίτη...
   Σενάρια για μέτρα και τρομολαγνικά σενάρια είχαν την τιμητική τους.
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας διαβάσουμε μερικές από αυτές:

Ο Αλ. Τσίπρας θα απαντήσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» την Παρασκευή

Για τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης θα μιλήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του left.gr, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή την Παρασκευή 24/2. (αναλυτικά)

Ν.Δ. - ΣΚΑΪ το ίδιο μαγαζί;

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε σήμερα, Πέμπτη, στην Ολομέλεια της Βουλής, για τη συμφωνία στο τελευταίο Eurogroup και τη διαπραγμάτευση, καταδεικνύοντας την υποκρισία της ΝΔ. (αναλυτικά)

«Η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο και η κατάσταση στη χώρα σταθεροποιείται» μετά το Eurogroup

Τα «κέρδη» από το Eurogroup της περασμένης Δευτέρας έχουν ήδη αρχίσει να αποτυπώνονται στην εγχώρια πολιτική σκηνή. Το γεγονός ότι δύο ολόκληρα χρόνια, 2017 και 2018, είναι ελεύθερα από μέτρα, δίνει πολιτικό χρόνο στην κυβέρνηση, επισημαίνουν στελέχη της. (αναλυτικά)

Ανοιχτή επιστολή του Π. Σκουρλέτη προς τον δημοσιογράφο Χρ. Κώνστα για τη «δημιουργία ψευδών εντυπώσεων» και «συκοφαντία»

Για απρεπή επίθεση εναντίον του Πάνου Σκουρλέτη και των εργαζομένων στο γραφείο του στο υπουργείο Εσωτερικών με «παντελώς ανυπόστατες και ανακριβείς πληροφορίες» κατηγορεί ο υπουργός Εσωτερικών τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα για σχόλιό του σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τον αριθμό των απασχολούμενων στο γραφείο του, το ύψος των αποδοχών τους και ότι απολαμβάνουν πρόσθετα προνόμια. (αναλυτικά)

Νοσοκομείο Καλαμάτας: «Δεν πίστευε στα μάτια της η ΠΟΕΔΗΝ» - Μιλάει στο Left.gr ο διοικητής του νοσοκομείου

Τι αναφέρει στο LEFT.gr ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας για την εικόνα που βρήκε κλιμάκιο της ΠΟΕΔΗΝ, μια εικόνα εντελώς διαφορετική, όπως τονίζει ο ίδιος και παραδέχθηκαν έμμεσα και οι συνδικαλιστές, από αυτή της ολοσχερούς διάλυσης του ΕΣΥ που παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων. (αναλυτικά)

«Ξεπαγώνει» εκ νέου η δίκη για την αμαρτωλή σύμβαση ΟΤΕ-Siemens - 64 κατηγορούμενοι στο εδώλιο

Η δίκη οδηγήθηκε σε αναβολή τον περασμένο Ιούλιο, καθώς δεν είχε μεταφραστεί το πολυσέλιδο βούλευμα της υπόθεσης στους αλλοδαπούς κατηγορούμενους, προκαλώντας αντιδράσεις, καθώς η υπόθεση παραμένει χωρίς ετυμηγορία σχεδόν δέκα χρόνια από την εισαγωγή της στην ελληνική δικαιοσύνη - Για την επίμαχη σύμβαση καλούνται να λογοδοτήσουν 64 κατηγορούμενοι, αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες, που σε ορισμένες περιπτώσεις επισύρουν ποινές ισόβιας κάθειρξης. (αναλυτικά)

«Το 75% των επαγγελματιών θα καταβάλει χαμηλότερες εισφορές και το 10% θα πληρώνει τα ίδια» λέει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χατζηθεοδοσίου έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου και δήλωσε ότι έγινε μία γόνιμη συζήτηση και διαλευκάνθηκαν πολλά θέματα του νέου ασφαλιστικού νόμου. (αναλυτικά)

Τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Εντυπωσιακά χαρακτήρισε τα νούμερα των ωφελουμένων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», καθώς οι ωφελούμενοι άγγιξαν τους 300.000. (αναλυτικά)

Τεράστιο το ενδιαφέρον των εργοδοτών για τα δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Πάνω από 100 επιχειρήσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα προγράμματα πρόσληψης 15.000 ανέργων άνω των 50 ετών στο πρώτο μισάωρο από το άνοιγμα της πύλης του ΟΑΕΔ. (αναλυτικά)

Τα πεπραγμένα της Περιφέρειας Αττικής για το 2016

Την παρουσίαση των πεπραγμένων της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, έκανε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 185 του ν. 3852/2010 (Καλλικράτης). (αναλυτικά)

Τμήματα πανεπιστημίων και ΤΕΙ που θα έχουν πρόσβαση από φέτος οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ

Δημοσιεύθηκε σήμερα, Πέμπτη, το ΦΕΚ, με βάση το οποίο καθορίζονται τα τμήματα πανεπιστημίων και ΤΕΙ στα οποία θα έχουν πρόσβαση από φέτος οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ. (αναλυτικά)

Παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα των Φύλων 2016-2020». (αναλυτικά)

Enterprise Greece: Σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς ενισχύει την εξαγωγική προσπάθεια των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας είναι άρρηκτα συνυφασμένη, μεταξύ άλλων, και με την πορεία των εξαγωγών της, προάγει μία συνεκτική και ολοκληρωμένη στρατηγική προβολής των επιχειρηματικών ευκαιριών και των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της χώρας μας. (αναλυτικά)

ΥΠΕΣ: Ενίσχυση 330.000 ευρώ σε δήμους για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και απαραίτητα έργα υποδομής

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα Δήμων της χώρας, ενέκρινε τις παρακάτω επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 330.000 ευρώ, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων ενεργειών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας και για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων, λόγω των φυσικών καταστροφών από την πρόσφατη κακοκαιρία, με χρέωση των αντίστοιχων λογαριασμών του ΥΠΕΣ, που τηρούνται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους. (αναλυτικά)

Γερμανικοί τουριστικοί όμιλοι: Στο ζενίθ οι κρατήσεις για την Ελλάδα

Αναμένεται νέα θετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό από τη Γερμανία. (αναλυτικά)

Γεν. Γραμματεία Ισότητας: Συμβολή στην επαναπρόσληψη εγκύου εργαζομένης στην Εθνική Τράπεζα

Η καίρια παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων σε συμβουλευτικό επίπεδο, αλλά και αποστέλλοντας επιστολή διαμαρτυρίας στη Διοίκηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και συνδράμοντας νομικά την εργαζόμενη στη διαδικασία ενώπιον της αρμόδιας Επιθεώρησης Εργασίας Καλλιθέας, οδήγησε στην ΑΜΕΣΗ επαναπρόσληψη της εργαζόμενης και σε υπογραφή νέας σύμβασης μέχρι τη λήξη του έτους. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.