24 Φεβ 2017

Άμεση ανταπόκριση από τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και 1.300.000 ευρώ έκτακτη χρηματοδότηση για το δίκτυο ύδρευσης στα Κεντρικά Τζουμέρκα

Καθοριστικής σημασίας η παρέμβαση του Γ.Γ του υπουργείου Γιώργου Δέδε

   Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών απευθύνθηκε ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης. Η κακή κατάσταση του δικτύου, σε συνδυασμό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες τον τελευταίο καιρό έφτασαν τους δημότες σε πολύ δύσκολη θέση.
   Το δίκτυο του Δήμου κρίθηκε ακατάλληλο για την μεταφορά πόσιμου νερού άρα και επικίνδυνο για την υγεία. Η ανταπόκριση του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη στα αιτήματα του δήμου μας, με την καθοριστικής σημασίας παρέμβαση του Γ.Γ του υπουργείου, Γιώργου Δέδε, ήταν άμεση, καθώς κρίθηκαν κατεπείγοντα και έχουν ήδη προωθηθεί προς υπογραφή.
   Τα ποσά που ορίζονται έχουν ως εξής:
   1.000.000 ευρώ για αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Αμπέλια Αθαμανίου - Χαλαζόδερμα, 200.000 ευρώ για αποκατάσταση τμήματος αγωγού ύδρευσης στην περιοχή των Θεοδωριάνων, το οποίο δυσχεραίνει ολόκληρη τη λειτουργία ύδρευσης στο δήμο, και 100.000 ευρώ ενίσχυση για αποκατάσταση ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα.
   Ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.