21 Ιαν 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αντίρριο, λόγω έργων στην Ιόνια οδό

Στο σημείο «ένωσης» του νέου αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, της υφιστάμενης Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»


   Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας ισχύουν από χθες, 20 Ιανουαρίου 2017, στην περιοχή του Αντιρρίου και συγκεκριμένα στο σημείο «ένωσης» του νέου αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, της υφιστάμενης Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».
   Ειδικότερα, αμέσως μετά τη χοάνη του σταθμού διοδίων της Γέφυρας και από το 0,158ο έως το 2ο χλμ. της υφιστάμενης Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, θα ισχύει στένωση του διαθέσιμου προς κυκλοφορία οδοστρώματος και το συνολικό πλάτος θα περιοριστεί σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.
   Όπως αναφέρει η Νέα Οδός, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.