24 Σεπ 2016

ΣΚΑΪ και Μαρινάκης κατέθεσαν την πρώτη δόση για τις άδειες

Τη Δευτέρα η καταληκτική ημερομηνία για τους άλλους δύο

   ΣΚΑΪ και Alter Ego κατέθεσαν χθες, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, την πρώτη δόση για τις άδειες. Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία είναι την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016.
   Συγκεκριμένα, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά, κατέθεσε χθες (δείτε ΕΔΩ) ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.
   Επίσης, την πρώτη δόση ύψους 24.633.333,34 εκατ. ευρώ κατέβαλε λίγο αργότερα και η εταιρεία Alter Ego του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
   Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της πρώτης δόσης και για τους υπόλοιπους δύο υπερθεματιστές, δηλαδή α) ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ιδιοκτησίας της οικογένειας Καλογρίτσα και β) ΑΝΤΕΝΝΑ T.V., ιδιοκτησίας της οικογένειας Κυριακού, είναι την ερχόμενη Δευτέρα.
   Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς το έχει δηλώσει ξεκάθαρα: «Οι 4 είναι οριστικοί υπερθεματιστές. Δεν είναι αδειούχοι. Δεν είναι κάτοχοι αδείας. Δεν έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση» και τόνισε ότι για να συμβεί αυτό «υπάρχουν κι άλλες προϋποθέσεις». Μία εξ αυτών, όπως ανέφερε, είναι η καταβολή της πρώτης δόσης.
   Η ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:
   Κατατέθηκαν σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τα πρωτότυπα διπλότυπα είσπραξης της πρώτης δόσης του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες από τις εταιρείες
      1- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ) ποσού 14.533.333,34 €
      2- ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.) ποσού 26.633.333,34 €
   Καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της πρώτης δόσης είναι η Δευτέρα 26/9/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.