21 Αυγ 2016

Η δημοσιογραφική αλητεία συνάντησε την πολιτική απόγνωση της διαπλοκής και των φερέφωνών της

Και άλλοι χρεοκόπησαν, αλλά δεν έκαναν και έτσι

   «Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς ότι ένα τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό 4 συνανθρώπων μας, θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο άθλιας πολιτικής εκμετάλλευσης», τονίζουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή τον άθλιο θόρυβο και τις «φήμες» μετά το τραγικό γεγονός στην Αίγινα.
   Και προσθέτουν: Και όμως έγινε.
   Και όχι μόνο από περιθωριακά έντυπα και ιστοσελίδες αλλά από δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Ο αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμα και του κ. Άρη Πορτοσάλτε και του κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Δεν πρόκειται να τους το στερήσουμε σε καμία περίπτωση.
   Όσο για την εφημερίδα «Τα Νέα», που σήμερα έσπευσε να προβάλλει με πρωτοσέλιδο ένα γεμάτο υπόνοιες ρεπορτάζ για φήμες που δήθεν ξεκινούν από τις παραλίες της Αίγινας, τι να πούμε;
   Και άλλοι χρεοκόπησαν, αλλά δεν έκαναν και έτσι.
ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόσο για τα υπονοούμενα όσο και για την ευθεία επίθεση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα. Όσο ξεπερνάτε τα όρια της χυδαιότητας, τόσο περισσότερο ευδιάκριτο γίνεται στους πολίτες το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.