24 Ιουλ 2016

Αιματηρή συμπλοκή σε καφενείο στον Άγιο Δημήτριο Άρτας

Έδειρε θαμώνα, έφυγε, επέστρεψε και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη!

   Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιουλίου 2016, σε καφενείο στον Άγιο Δημήτριο (Κυράτσα) Άρτας.
   Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό δελτίο, "51χρονος ημεδαπός αρχικά επιτέθηκε σε 47χρονο θαμώνα του καταστήματος, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αποχώρησε. Μετά από λίγη ώρα, επέστρεψε και, αφού διαπληκτίστηκε με τον 46χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον τραυμάτισε στην πλάτη, με τη χρήση μαχαιριού."
   Αμέσως μετά την καταγγελία του περιστατικού, ο δράστης αναζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
   Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
   Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.