28 Μαΐ 2016

Ετοιμάζεται νέα ρύθμιση για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία

Λύση για όσους χάσανε τις 100 δόσεις για τεχνικούς λόγους

   Νέα ρύθμιση για οφειλές προς τα ασφαλιστικά Ταμεία ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με βάση τις δυνατότητες του κάθε οφειλέτη, ανακοίνωσε με δηλώσεις του στον ρ/σ Στο Κόκκινο και στον Στάθη Σχινά ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.
   Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου η κυβέρνηση εντός του καλοκαιριού θα ολοκληρώσει τη σχετική επεξεργασία και τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς επί του θέματος. 
   Επίσης, εντός των προσεχών εβδομάδων θα εκδοθεί εγκύκλιος με την οποία θα επανεντάσσονται στο καθεστώς των 100 δόσεων όσοι ασφαλισμένοι έχασαν τη ρύθμιση για τεχνικούς λόγους. 
   Υπενθυμίζεται ότι η αλλαγή των επιτοκίων λόγω θεσμών μετά την εφαρμογή της ρύθμισης είχε οδηγήσει σε αύξηση μερικών λεπτών ή ευρώ τις μηνιαίες δόσεις,  κάτι που δεν είχε καλυφθεί από τις αυτόματες τραπεζικές συναλλαγές πολλών χιλιάδων ασφαλισμένων που βρέθηκαν εκτός ρύθμισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.