26 Απρ 2016

Μούγκα και η μπάλα στην εξέδρα

Αποσιώπηση και προπαγάνδα

   Ας κάνουμε ένα πέρασμα απ' όσα ξέχασαν να μας "ενημερώσουν" τα ΜΜΕ της χώρας μας, το διάστημα των τελευταίων ημερών:
   1. Ο Ομπάμα παρενέβη υπέρ της Ελλάδος για να κλείσει αμέσως η αξιολόγηση.
   2. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε αιφνιδίως ποσοτική χαλάρωση για τα Ελληνικά ομόλογα (όφελος 1 δις για την Ελλάδα από τις αποφάσεις της ΕΚΤ).
   3. Ο Ντάισελμπλουμ βλέπει κλείσιμο αξιολόγησης χωρίς νέα μέτρα.
   4. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες προκηρύχθηκε, βάζοντας έτσι τέλος στην ασυδοσία και στη ληστεία του Ελληνικού λαού από το τρίγωνο της διαπλοκής, στο οποίο οι εθνικοί καναλάρχες έπαιζαν πρωταρχικό ρόλο επί 27 χρόνια
   5. Ο Ντράγκι δηλώνει πως για την ΕΚΤ έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση
   6. Στη Βουλή περνά η πρόταση της Κυβέρνησης για Εξεταστική Επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
   7. Αποφασίστηκε από τον Άρειο Πάγο η έκδοση των δύο στενών συνεργατών (Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου) του Ανδρέα Βγενόπουλου για να δικαστούν στην Κύπρο.
   8. Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ ήταν έξω από την Βουλή όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης, λόγω των δηλώσεών του πως συστρατεύεται πλήρως με το ΔΝΤ!
   Θα μου πείτε πως δεν μας τα είπαν, επειδή απεργούν.
   Ναι, αλλά δεν μας "ενημέρωσαν" ούτε από τα εκατοντάδες "ενημερωτικά" sites και blogs που ελέγχουν και που δεν απεργούν. Αντίθετα, από τα ίδια "ενημερωτικά" sites και blogs διαβάσαμε ότι παραιτείται ο Τσακαλώτος, ότι παραιτήθηκε ο Καμμένος, ότι πάμε για οικουμενική κυβέρνηση, ότι πάμε για εκλογές στις 12 Ιουνίου, ότι γίνεται εισβολή εξωγήινων, ότι έρχεται ο Αντίχριστος, ό,τι θέλετε διαβάσαμε, εκτός από τα γεγονότα.
   Ναι, αλλά κάποιοι λένε ότι οι δημοσιογράφοι απεργούν, επειδή τους έβαλε ο Τσίπρας, για να μην ενημερωθεί ο κόσμος για τα σφαγιαστικά μέτρα που συμφώνησε.
   Που δεν τα συμφώνησε, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Που του τα ζητούν και αυτός τα αντιπαλεύει, σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη, που δήλωσε ξεκάθαρα ότι αυτός συμφωνεί με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ σε ασφαλιστικό, εργασιακά, αλλά αυτό ποιος το λογαριάζει.
   Ο Τσίπρας τους έβαλε, λοιπόν, να απεργήσουν. Ποιος δεν το γνωρίζει άλλωστε ότι τους ελέγχει και πως είναι πειθήνια όργανά του; Γιαυτό τον λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ, γιαυτό διέκοψαν την απεργία τους 2 φορές, Σάββατο και Κυριακή, για να δείξουν απευθείας και ταυτόχρονα, όλα τα κανάλια, την ομιλία του Μητσοτάκη στο Συνέδριό του.
   Βρε δεν πάτε να...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.