4 Φεβ 2016

Τα μπλόκα αναβάλλουν την εκδήλωση για τις δυνατότητες της Άρτας να αξιοποιήσει το νέο ΕΣΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, αμέσως μόλις αυτό καταστεί πρακτικά δυνατό

   Η απειλή των συμμετεχόντων στα μπλόκα ότι από σήμερα θα κλείσουν και οι παράδρομοι ήταν η αιτία να αναβληθεί η προγραμματισμένη για αύριο (δείτε ΕΔΩ) ανοιχτή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άρτας με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Ιδιωτικών, Δημοσίων Επενδύσεων &ΕΣΠΑ Αλέξη Χαρίτση και την συμπατριώτισσά μας, Ευγενία Φωτονιάτα, Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ταμείου Συνοχής, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την περιοχή μας.
   Όπως ανακοινώθηκε από το Επιμελητήριο:
   "Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, 5 Φεβρουαρίου 2016, εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα - Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Άρτας.
   Η αναβολή οφείλεται σε πρακτικούς λόγους, καθώς λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων και των μπλόκων καθίσταται αδύνατη η μετακίνηση του κεντρικού ομιλητή Υφυπουργού Ιδιωτικών, Δημοσίων Επενδύσεων &ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση, καθώς και των υπολοίπων συμμετεχόντων.
   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία με νεότερο Δελτίο Τύπου. Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων".
   Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα του αρτινού αγροτοκτηνοτροφικού και τουριστικού προϊόντος και όλοι όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, αμέσως μόλις αυτό καταστεί πρακτικά δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.