8 Φεβ 2016

Νεκρός εντοπίστηκε ο γνωστός Γιαννιώτης καρδιολόγος και δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Σκοπούλης

- Τραγικός επίλογος στις έρευνες αναζήτησης
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ: Εξαίρετος γιατρός, συνεπής αγωνιστής και κυρίως Άνθρωπος

   Με τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην επιχείρηση αναζήτησης του γιατρού καρδιολόγου, επικεφαλής της ΔΡΑΣΥ, δημοτικού συμβούλου Ιωαννίνων, Στέφανου Σκοπούλη.
   Ο έμπειρος ορειβάτης, αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής και με το πρώτο φως της μέρας, διασώστες της 5ης ΕΜΑΚ, μέλη Ορειβατικών Συλλόγων της περιοχής, με τη συνδρομή ελικοπτέρου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. ερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή του όρου Γκορίλας στο Ελευθεροχώρι Ιωαννίνων. Τελικά, το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός, θανάσιμα τραυματισμένος, στην περιοχή Σβάρες, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και της Αγίας Μαύρας.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Σκοπούλης, αποφάσισε να αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα ορειβατική ομάδα, θέλοντας να ακολουθήσει τη δική του διαδρομή. Όπως λένε, ήταν κάτι που το συνήθιζε, όμω,ς αυτή τη φορά, επέλεξε μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδρομή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις γλίστρησε σε μια ορθοπλαγιά και τραυματίστηκε. Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε σε διαφορετική θέση από το άψυχο σώμα του, πιθανώς μετά την πρώτη πτώση, ενδέχεται να προσπάθησε να συνεχίσει και τότε ν' ακολούθησε και δεύτερη, μοιραία πτώση στο δύσβατο σημείο, όπου τελικά εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος.
   Η Περιφερειακή παράταξη ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έστειλε το παρακάτω μήνυμα:
   "Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια απώλεια του εξαίρετου γιατρού, συνεπή αγωνιστή και κυρίως Ανθρώπου Στέφανου Σκοπούλη.
   Ο Στέφανος Σκοπούλης υπηρέτησε με ζήλο και συνέπεια τις αρχές και τα ιδανικά της Αριστεράς είτε ως, επί σειρά ετών, δημοτικός σύμβουλος του Δ. Ιωαννιτών, είτε συμμετέχοντας ακάματα στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες της Αριστεράς και τα κινήματα.
   Το κενό που αφήνει πολύ δύσκολα θα αναπληρωθεί.
   Με οδύνη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.