8 Φεβ 2016

Άγριο φονικό απόψε στην Παραβόλα – 22χρονος σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του

Τραυμάτισε τον 18χρονο αδελφό του, που προσπάθησε να τον σταματήσει

   Τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας. Νεαρός επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του ηλικίας 44 ετών, μετά από έντονο καυγά. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 μ.μ. και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Στο χώρο του συμβάντος βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ο δράστης διέφυγε αρχικά της σύλληψης, για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα μετά από άμεσες και συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της Παραβόλας.
   Συγκεκριμένα, απόψε γύρω στις 7:45 μετά από έναν έντονο καυγά μεταξύ της 44χρονης μητέρας και του 22χρονου γιου της, ο δεύτερος άρπαξε το μαχαίρι και της επιτέθηκε. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr κατάφερε αρκετές μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα της μητέρας του μπροστά στα μάτια του 18χρονου αδελφού του, o οποίος στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αδελφό του και να γλυτώσει την μητέρα από τα χέρια του, δέχτηκε και αυτός επίθεση,  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.
   Οι γείτονες, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας και ο θείος του δολοφόνου έτρεξε στο σπίτι, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συγχωριανών του, βρήκε την άτυχη γυναίκα να κείτεται νεκρή σε μια λίμνη αίματος και τον αδελφό του δράστη τραυματισμένο.
   Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς που άμεσα περικύκλωσαν την περιοχή.
   Ο νεαρός μητροκτόνος λέγεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Η σορός της 44χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ ο δράστης κρατείται στην Ασφάλεια Αγρινίου. Έρευνα για τα αίτια της δολοφονίας διενεργεί η Ασφάλεια Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.