3 Νοε 2015

Αυτός ο μήνας ξεκινάει με μια ξεχωριστή αιμοδοσία...

Για πρώτη φορά στο Δημαρχείο της Άρτας


   Αυτός ο μήνας ξεκινάει με μια ξεχωριστή αιμοδοσία στην Άρτα... στο Δημαρχείο της πόλης!
   Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, από τις 9:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ., οι δημοτικοί υπάλληλοι του Δήμου Αρταίων -και όχι μόνο, αφού η αιμοδοσία είναι ανοιχτή για όλες και όλους- θα αιμοδοτήσουν στο χώρο του Δημαρχείου, για πρώτη φορά!
   Πριν λίγες ημέρες, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών νομού Άρτας συναντήθηκε, στο Δημαρχείο, με το δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και συζήτησαν μαζί του τις δυνατότητες στενότερης συνεργασίας, μέσα από σειρά δράσεων, με στόχο να καταστήσουμε την Άρτα αυτάρκη σε αίμα.
   Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης είναι η αυριανή αιμοδοσία, που είναι η πρώτη από μια σειρά κοινών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται. Με αυτή την ευκαιρία, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ευχαριστεί το Δήμο Αρταίων που ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο κάλεσμά του, δείχνοντας, με αυτό τον τρόπο, ότι στηρίζει ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορά όλους μας, αυτό της ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ του Νομού μας σε ΑΙΜΑ.
   Οι αιμοδοσίες γίνονται πάντα σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άρτας.
   Σας περιμένουμε όλους, αύριο Τετάρτη, για να δώσουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.