22 Νοε 2015

37χρονη δίνει με τα όργανά της ζωή σε τρεις συνανθρώπους

Μεγαλείο ψυχής από τους συγγενείς, δωρίζουν πνεύμονες, ήπαρ, καρδιά

   Ζωή σε τρεις ανθρώπους δίνει με το θάνατό της μια 37χρονη γυναίκα από την Ηλεία. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε από εγκεφαλική αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όμως οι συγγενείς της επέλεξαν να δωρίσουν όλα της τα όργανα.
   Η 37χρονη πανδότρια θα δώσει ζωή σε τρεις ανθρώπους, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής έφτασαν στο Ρίο ομάδες ιατρών από το Ανόβερο οι οποίοι θα παραλάβουν τους πνεύμονες, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για το ήπαρ και το Ωνάσειο για την καρδιά.
   Με ιδιωτικό αεροσκάφος θα πετάξει προς το Ανόβερο η ομάδα που θα μεταφέρει το ήπαρ και με στρατιωτικό αεροσκάφος η ομάδα που μεταφέρει τους πνεύμονες στην Θεσσαλονίκη. Η καρδιά θα πάει στο Ωνάσειο οδικώς με άλλη μονάδα μεταφοράς.
   Ο διοικητής του ΠΠΝΠ κ. Μπονάνος μίλησε για μεγαλείο ψυχής από τους συγγενείς της 37χρονης, που, ακόμη και μέσα στον πόνο τους, πήραν την μεγαλόψυχη απόφαση, ώστε να δωρίσουν τα υγιή όργανα για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.