4 Οκτ 2015

Δριμύ κατηγορώ της Όλγας Γεροβασίλη στη Ν.Δ. για Χρέος και ψήφο στη Χρυσή Αυγή

- Η Ν.Δ. κάνει ό,τι μπορεί για να υπονομεύσει την διαπραγμάτευση
- Σήμερα απέδειξαν πώς εννοούν τη συναίνεση, καθώς, πολλοί βουλευτές της Ν.Δ., επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο

   Η σημερινή ανακοίνωση της Σοφίας Βούλτεψη, γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Ν.Δ., που, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί ότι δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης για το Χρέος και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες μιλώντας για ελάφρυνση του χρέους, παραθέτοντας δηλώσεις του πρωθυπουργού και χαρακτηρίζοντάς τες ως "προπαγάνδα χρέους". Το γεγονός, επισημάνθηκε από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, που έκανε το παρακάτω σχόλιο:
   «Την ώρα που η κυβέρνηση δραστηριοποιείται ενεργά, προκειμένου να δημιουργήσει τις απαιτούμενες συμμαχίες για την επικείμενη διαπραγμάτευση του Χρέους, η Νέα Δημοκρατία κάνει ό,τι μπορεί για να υπονομεύσει την διαπραγμάτευση αυτή, βάζοντας τα μικροπολιτικά της οφέλη πάνω από το συμφέρον του λαού, της κοινωνίας και της οικονομίας.
   Είναι οι ίδιοι που ως κυβέρνηση χαρακτήριζαν το Χρέος βιώσιμο, για να φανούν αρεστοί στους δανειστές μας. Ο λαός έκρινε αυτή την αξιοθρήνητη στάση στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Και, δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία, εξακολουθεί να την θυμάται.»
   Αργότερα το απόγευμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων, σχετικά με την ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής, κάνοντας την παρακάτω δήλωση:
   «Στην πρώτη ομιλία του Προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι πολλοί εξ αυτών επέλεξαν να ψηφίσουν τη Χρυσή Αυγή, αντί να στηρίξουν το συναινετικό προεδρείο.
    Σας θυμίζω ότι σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο, η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για συναίνεση. Με τη συναίνεση ξεκινούσαν, με τη συναίνεση έκλειναν. Δεν το πιστέψαμε ποτέ και το διατυπώσαμε προς τον ελληνικό λαό, ότι δεν το εννοούν. Και σήμερα απεδείχθη η διάσταση μεταξύ λόγων και πράξεων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.