1 Οκτ 2015

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό φέτος θα βρίσκεται μέσα στο Κάστρο της Άρτας

Θα λειτουργήσει από 20 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου


   Μπορεί να έχουμε συνηθίσει όλοι, εδώ και χρόνια, το Χριστουγεννιάτικο χωριό να στήνεται στην κεντρική πλατεία της Άρτας, αλλά για φέτος, ο Δήμος έχει μια διαφορετική πρόταση, που μακάρι να πετύχει και να καθιερωθεί.
   Όπως διαβάζω στην ανακοίνωση: "Ο Δήμος Αρταίων θα δημιουργήσει φέτος «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», από 20 Δεκεμβρίου 2015 έως 6 Ιανουαρίου 2016, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών Εκδηλώσεων. 
   Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διασκέδασης ανηλίκων να καταθέσουν προτάσεις που θα αφορούν στην δημιουργία και στην ανάπτυξη του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού».
   Ο χώρος που προτείνεται για την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού είναι το εσωτερικό του Κάστρου της Άρτας. Συνημμένη διατίθεται κάτοψη του Κάστρου, όπου σημαίνεται ο προτεινόμενος χώρος για τις εκδηλώσεις.
   Οι κατατεθειμένες προτάσεις, προκειμένου να θεωρούνται έγκυρες και αποδεκτές πρέπει να εναρμονίζονται με τα περιεχόμενα της η υπ. αρ. ΥΠΠΟΤ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ42/1017/61/10.4.2012 Υ.Α (ΦΕΚ 1189 /Β΄/10.4.2012) «Έγκριση όρων και διαδικασιών για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης μνημείων, αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών τόπων για πολιτιστικές ή άλλες εκδηλώσεις».
    Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν εγγράφως έως και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 στην Διεύθυνση Προγραμματισμού /Τμήμα Τουρισμού και Πολιτισμού, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 26810 74615 (κος Αρκουμάνης).
   Η πρόσκληση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.arta.gr."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.