1 Οκτ 2015

Μεγάλη απάτη σε βάρος μελισσοκόμων στο Διάσελο Άρτας

Αγόρασαν 5 τόνους μέλι, δίνοντας πλαστές επιταγές των 30.000 €

   Θύματα απάτης έπεσαν δύο παραγωγοί μελιού από το Διάσελο της Άρτας, οι οποίοι πούλησαν 5 τόνους μελιού και πληρώθηκαν με πλαστές επιταγές, ύψους 30 χιλιάδων ευρώ.
   Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς, αφού παρέδωσαν το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το μέλι, επιχείρησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον έμπορο χωρίς αποτέλεσμα και έτσι υποψιάστηκαν την απάτη.
   Από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, εξιχνιάστηκε άμεσα η υπόθεση, καθώς ταυτοποιήθηκε ο έμπορος, πρόκειται για 49χρονο από το Ίλιον, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία. Ταυτόχρονα, προέκυψε η συμμετοχή και ενός ακόμη άνδρα – συνεργού του, αγνώστων ακόμα στοιχείων ταυτότητας.
   Ειδικότερα, σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο, ο 49χρονος μαζί με τον συνεργό του προσποιούμενοι τους εμπόρους μελιού, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους παθόντες και τους ζήτησαν να αγοράσουν ποσότητα μελιού 5 τόνων.
   Στη συνέχεια, το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου, ο 49χρονος μετέβη με φορτηγό στην επιχείρηση των δύο μελοπαραγωγών που βρίσκεται στο Διάσελο Άρτας και προμηθεύτηκε τη συμφωνηθείσα ποσότητα μελιού, παραδίδοντας τους ως αντίτιμο δύο πλαστές επιταγές, συνολικού ύψους 30.000 ευρώ.
   Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.