12 Σεπ 2015

Συντριπτική παράσταση νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι αποδόσεις δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ή της Ν.Δ.

   Επειδή όλοι οι δημοσκόποι ξεχνούν να δημοσιοποιήσουν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των δημοσκοπήσεων, δηλαδή την παράσταση νίκης, καθώς κρίνει σε μεγάλο ποσοστό τι θα πράξουν οι αναποφάσιστοι της τελευταίας στιγμής, ας τους τη θυμίσω εγώ.
   Το 61%, λοιπόν, βλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύεται αύριο. Και να φανταστείτε πως είναι ακόμα χαμηλή η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που η Ν.Δ. έχει "ταβανώσει".
   Μετά το debate της ερχόμενης Δευτέρας, η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται ότι θα αυξηθεί σημαντικά.
   Και, όσο πλησιάζουμε στην 20ή Σεπτέμβρη, αυτό το ποσοστό θα ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο, διότι, εκτός από την παράσταση νίκης, που επηρεάζει τους ψηφοφόρους "της τελευταίας στιγμής", που συνήθως "πηγαίνουν με τον πρώτο", ο πολίτης θα βρίσκεται αντιμέτωπος με αμείλικτα ερωτήματα, που οι απαντήσεις θα βαρύνουν στην τελική του απόφαση:
   - Μπορεί, οποιαδήποτε κι αν είναι η ιδεολογία και η κομματική του συμπάθεια, να εμπιστευτεί σοβαρά τον Μεϊμαράκη και την παρέα του για θέματα που αφορούν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, όπως το χρέος, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς, τις εργασιακές σχέσεις, το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, το κοινωνικό κράτος κλπ;
- Μπορεί να εμπιστευτεί την καταπολέμηση της διαπλοκής και τη διαφθοράς στα πολιτικά τζάκια και στους "κουμπάρους" τους ;
- Και ακόμη περισσότερο: Μπορεί να εμπιστευτεί τις αλλαγές που χρειάζεται επειγόντως η χώρα σε κείνους που μας φόρτωσαν με όσα πρέπει να αλλάξουν;
   Ο κάθε λογικός άνθρωπος γνωρίζει τις απαντήσεις. Το ίδιο και οι εταιρείες στοιχημάτων. Μπορεί το MEGA, ο ANT1, ο ΣΚΑΪ, το STAR  να καμώνονται πως δεν γνωρίζουν, αλλά οι μπούκηδες, που τα 'χουν όλα μετρημένα, έδιναν χθες τον ΣΥΡΙΖΑ 1,25 και τη Ν.Δ. 3,65, ενώ πριν μία εβδομάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 1,67.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.