16 Ιουλ 2015

Ουκρανοί ΝΑΖΙ στα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

   Τα πρώτα επεισόδια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στην πιο δύσκολη ψηφοφορία της κυβέρνησης, ξεκίνησαν τελείως απρόκλητα και αναίτια!
   Στην Βουκουρεστίου, δυο μεσήλικες που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά, προφανούς αλλοδαπής προέλευσης, έδιναν εντολές σε νεαρούς με σακίδια που πετούσαν μολότοφ. 
   Αναγνωρίστηκαν ως οι Ουκρανοί που αναζητούσε η ΕΥΠ εδώ και μέρες.
    Μόλις κατάλαβαν ότι έγιναν αντιληπτοί κατέβηκαν προς Ομόνοια και χάθηκαν στο πλήθος.
   Έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
πηγή

15 σχόλια:

  1. Τους "Ουκρανούς Ναζί" μην τους ψάχνεται στα επεισόδια στο Σύνταγμα αλλά μέσα στο κοινοβούλιο και ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν Ναι στο μνημόνιο, μιας και μοιράζονται το ίδιο ευρωπαϊκό όνειρο.
    Οι Ουκρανοί Ναζί δεν έγιναν γνωστοί και πολυδιαφημισμένοι από την εναντίωσή τους στα μνημόνια αλλά από την πραξικοπηματική επιβολή του ΔΝΤ στην Ουκρανία. Το ίδιο με τους έλληνες βουλευτές των μνημονίων με αυτούς που στηρίζουν και επιβάλλουν παρά τη θέληση των/του λαών/λαού, τα Μνημόνια.

    Και κάτι τελευταίο ένας από τους πρώτους που συνεχάρησαν τους Ουκρανούς ναζιστές για τη δράση τους υπέρ των “ευρωπαϊστών” του ΔΝΤ, ήταν ο Βενιζέλος με τον οποίο συντάχθηκαν χθες πλήθος αριστερών βουλευτών. Εκεί θα βρείτε και τη δράση των ευρωπαϊστών Ουκρανών ναζιστών και όχι σε αυτούς που πολεμούν ολοκάθαρα τα Μνημόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΤΣΙΠΡΑΣ) Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ(ΖΩΗ) ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΖΩΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΛΑΠΑΒΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ

      Διαγραφή
  3. Σε λίγο θα βλέπετε και φαντάσματα!! Επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ο κόσμος που συγκρούονταν με τα ΜΑΤ ήταν καλός και με άποψη, τώρα στην σύγκρουση με τα ΜΑΤ του Πανούση και ενάντια στο νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι Ουκρανοί Ναζί... Καλά το πάτε για ΣΚΑΙ και MEGA της Αριστεράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

      Διαγραφή
    2. Μετά την συγκέντρωση και την διάλυσή της,ήταν ουκρανοί νεοναζί πέριξ της Σταδίου προς Ομόνοια προβοκάροντας την αστυνομία. Νωρίτερα προς Συγγρού υπήρχε διμοιρία των ΜΑΤ που σα να έκανε τα δικά της, προκαλούσε τους αντιεξουσιαστές, που δεν τους πέταξε ούτε μπουκάλι νερό. Έφυγαν μολότοφ από παραδίπλα και ξεκίνησε το πανηγύρι

      Διαγραφή
  4. ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανέβασες μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία από ένα κάκιστο blog για να πεις τι ακριβώς Ότι πολεμάνε Ουκρανοί ναζί τον ΣΥΡΙΖΑ; Να σου θυμίσω ότι οι Ουκρανοί ναζί θέλουν ΕΕ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού μπαίνεις στον κόπο των αναδημοσιεύσεων, τουλάχιστον μην ανεβάζεις ντιπ ό,τι να 'ναι. Γιατί μολότωφ και συγκρούσεις μαζικές υπήρχαν σε κάθε ψηφοφορία των Μνημονίων. Αλλά τότε δεν υπήρχαν Ουκρανοί ναζί, αλλά αγανακτισμένος κόσμος. Πάει καψαλιστήκαταν εντελώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο δεν είναι ανεπιβεβαίωτη, αλλά συνελήφθησαν τελικά οι 2 τύποι. Απλά βαρέθηκα να το αναρτήσω. Και κάτι ακόμα: όλοι οι ναζί, όλοι οι ακροδεξιοί, άγγλοι, γάλλοι, φινλανδοί, ουκρανοί, έλληνες, θέλουν όλοι τους διάλυση της Ε.Ε.. Προφανώς μπερδεύεις τους πιο light Svoboda, που παλιά ήταν ξεκάθαρα νεοναζί και τώρα στρογγυλεύουν. Ξεχνάς όμως τον Δεξιό Τομέα που ζει και βασιλεύει και με τους οποίους οι έλληνες ναζί έχουν άριστες σχέσεις.

      Διαγραφή
    2. Το ότι συνελήφθησαν δύο τύποι δεν σημαίνει ότι συνδέονται με τις συγκρούσεις ή ότι τις καθοδηγούν ή ότι θέλουν να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι ανυπόστατες καταγγελίες που έχουν απλά ως στόχο να ψάχνουν στόχο για να απαλύνουν το αριστερό μνημόνιο.

      Επίσης, είναι άλλο πράγμα ο Φάρατζ και η Λεπέν και άλλο πράγμα η ΧΑ και οι Ουκρανοί ναζί. Η ακροδεξιά δεν έχει ενιαία στρατηγική στην Ευρώπη και δεν έχει τις ίδιες επιδιώξεις παντού.

      Διαγραφή
    3. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

      Διαγραφή
    4. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

      Διαγραφή
    5. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ........ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΓΜΤ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΦΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ

      Διαγραφή
    6. Έγιναν 14 συλλήψεις. Έχουμε και λέμε: 4 Γερμανοί, 3 Πολωνοί, 2 Γάλλοι, 1 Αυστραλός, 1 Ουκρανός, και 1 Ολλανδός.
      Τι ξεχνάω; Α, ναι 2 Έλληνες...

      Διαγραφή
  6. O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

    Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.
    Ελληνικά έγραψα,δεν έβρισα, εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι δέν έκανα.

    Παρόλα αυτά το ψαλίδι έπεσε. Αριστερά και λογοκρισία? Απα.πα.πα.πα......................
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ε?
    Μπράβο και εις ανώτερα. Τελικά ίσως κάποιοι είναι τόσο επιρρεπείς στους ψεκασμούς που καλό θα ήταν οι αγρότες να μην ψεκάζουν ούτε με βορδιγάλειο πολτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.