16 Μαΐ 2015

Συνελήφθη η «μαϊμού» υπάλληλος παιδικού σταθμού στην Άρτα

Ευτυχώς η Άρτα είναι μικρή...

   Η ψηλή μελαχρινή 27χρονη κυρία, που το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου 2014 κυκλοφορούσε στην αγορά της Άρτας ζητώντας από τους καταστηματάρχες να προσφέρουν ρούχα και δώρα για φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωνε γνωστός ιδιωτικός παιδικός σταθμός της πόλης, αποδείχθηκε «μαϊμού».
   Προσποιούμενη την υπάλληλο του παιδικού σταθμού, κατόρθωσε να πάρει από 6 καταστηματάρχες της πόλης είδη ρουχισμού και είδη δώρων, για τη δήθεν φιλανθρωπική εκδήλωση (κι αυτή ήταν "μαϊμού"), αλλά η κοινωνία της Άρτας είναι πολύ μικρή και σύντομα έφθασε στα αυτιά της ιδιοκτήτριας του παιδικού σταθμού η απάτη που γινόταν εν ονόματί της.
    Η ιδιοκτήτρια αφού κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενημέρωσε με επισκέψεις τους καταστηματάρχες της αγοράς, η απάτη κοινοποιήθηκε μέσω κοινωνικών δικτύων (ελπίζω το ποστάρισμα στο fb του ΤΗΛΕΒΟΑ να βοήθησε) και σύντομα η 27χρονη εντοπίσθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
   Στην κατοχή της βρέθηκαν τα είδη ρουχισμού και δώρων, τα οποία επιστράφηκαν στους 6 εξαπατηθέντες καταστηματάρχες, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.