24 Απρ 2015

Σεμινάριο διαχείρισης μαθητικού άγχους στην Άρτα

Για γονείς, κηδεμόνες και φυσικά μαθητές, τους πιο σκληρά εργαζόμενους

   Ένα διαφορετικό σεμινάριο διοργανώνεται στην Άρτα από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών PALSO Άρτας, με θέμα τη διαχείριση του μαθητικού άγχους.
   Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μαθητές είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με τις αυξημένες απαιτήσεις ενός απάνθρωπου εκπαιδευτικού συστήματος. Ο φόβος της αποτυχίας, σε συνδυασμό με την πίεση των προσδοκιών του οικογενειακού περιβάλλοντος και την ανάγκη προσωπικής επιβεβαίωσης, δημιουργεί ιδιαιτέρως αγχωτικές καταστάσεις στους μαθητές, που μεγιστοποιούνται όταν πλησιάζει ο καιρός των εξετάσεων.
   Το σεμινάριο διαχείρισης μαθητικού άγχους θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο της Άρτας την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στις 7 το βράδυ, με ομιλήτρια την Εκπαιδευτική Σύμβουλο κ. Βίκυ Καραχοντζίτη και η είσοδος είναι ελεύθερη σε γονείς, κηδεμόνες και φυσικά μαθητές.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.