3 Απρ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ με επισυναπτόμενη επιστολή της διευθύντριας του Κ.Υ. Βουργαρελίου, από Γεροβασίλη, Τσίρκα

Το Κέντρο Υγείας δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει εύρυθμα, ούτε στο πρωινό ωράριο ούτε στις εφημερίες

   Οι βουλευτές Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και Βασίλης Τσίρκας, κατέθεσαν, την Παρασκευή 3/4/2015, αναφορά σχετικά με τα σοβαρότατα προβλήματα στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου, όπως αυτά περιγράφονται στην επιστολή της διευθύντριας του Κ.Υ. Βουργαρελίου.

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων 
ΑΝΑΦΟΡΑ 
Προς τον Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ: Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και Βασίλης Τσίρκας, κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ με επισυναπτόμενη επιστολή της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου.

   Σύμφωνα με την επιστολή (Αρ. Πρωτ. 521/30.3.2015) της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου, το Κέντρο Υγείας δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει εύρυθμα, ούτε στο πρωινό ωράριο ούτε στις εφημερίες, εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που υπάρχουν και αφορούν, μεταξύ άλλων, την στελέχωση και την υλικοτεχνική υποδομή.
   Το αποτέλεσμα είναι οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι επισκέπτες να μην χαίρουν των απαραίτητων υπηρεσιών Υγείας, ιδιαίτερα σε έκτακτες περιστάσεις.
   Σημειώνεται, ότι κανένα από τα επτά Περιφερειακά Ιατρεία της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας δεν λειτουργεί, ενώ το Νοσοκομείο Άρτας βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας από το Κέντρο.
   Παρακαλούμε, για τις ενέργειες σας και την προσήκουσα απάντηση προς τους ενδιαφερόμενους, όσο και για την ενημέρωσή μας σχετικώς.
Αθήνα, 3 Απριλίου 2015 
Οι καταθέτοντες βουλευτές 
Όλγα Γεροβασίλη
Βασίλης Τσίρκας

2 σχόλια:

  1. ενταξει δεκτο πολυ καλη η κινηση..αλλα συγνωμη εχετε επεισκευτει το γενικο νοσοκομειο της αρτας..αναγωγοι ιατροι στα επειγοντα οι οποιο σε ειρωνευονται καθολου ταξη καθολου οργανωση.πηγαινεις στις 8:30 και φευγεις στις 11:00 απο τα επειγοντα διευκρινιζω χωρις να υπαρξει ουσιστικη εξεταση και τρεχεις αλλες 2 ωρες για τις εξετασεις αιματος.ποσο πιο χαμηλα αυτο το δημοσιο νοσοκομειο.και θελουν τωρα οι κυριοι βουλευτες να διορθωσουν το κεντρο υγειας βουργαρελιου διορθωστε πρωτα της πολης μας το νοσοκομειο και υστερα στοχευετε στα αλλα.κοσμος δεινοπαθει και εσεις απλα την καρεκλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάγωγοι ιατροί στα επείγοντα; Που τους βγαίνει η ψυχή να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες; Ειρωνεύονται; Που χωρίς γιατρούς και χωρίς υλικά, με αυτοθυσία κρατάν όρθιο το νοσοκομείο; Και κάνατε και ώρα να πάρετε τα αποτελέσματα από το Μικροβιολογικό; Ενώ στο Υγεία, ας πούμε, οι βιοχημικές βγαίνουν στο μισάωρο, ε;
      Κυρία μου, θα μπορούσα να σας πω πολλά, αλλά θα εστιάσω σε ένα σημείο. Ό,τι δικαίωμα έχετε εσείς στη δημόσια υγεία έχει κι ο κάτοικος στις Πηγές, στο Βουργαρέλι, στην Καλλονή. Αυτός ο κόσμος είναι "στα άλλα", που κατά την γνώμη σας πρέπει να περιμένει, γιατί προτεραιότητα έχει η πόλη, εσείς δηλαδή. Ποιος ξέρει τι άκουσαν οι καημένοι οι γιατροί στα επείγοντα; Προφανώς κι εκεί εσείς θα έπρεπε να έχετε προτεραιότητα και όχι "οι άλλοι"...

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.