30 Απρ 2015

Κλείσε το μάτι στην Άνοιξη

Διαγωνισμός φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Π.Ε. Πρέβεζας

   Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, μέσω του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (Κε.Πλη.Νε.Τ) Πρέβεζας, σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – Παράρτημα Πρέβεζας, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, με στόχο την ώθηση των μαθητών στην ενασχόληση με την καλλιτεχνική φωτογραφία, συνδυάζοντάς την με τις δημιουργικές δυνατότητες του διαδικτύου. 
   Ο διαγωνισμός έχει θέμα
«Κλείσε το μάτι στην Άνοιξη» 
   Η επιλογή των τριών καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα ορίσουν οι διοργανωτές, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαδικτυακή ανάρτηση των φωτογραφιών. Τα κριτήρια της επιτροπής θα είναι η αισθητική και καλλιτεχνική ποιότητα, η δημιουργικότητα, η συνάφεια με το θέμα, η αυθεντικότητα και η πρωτοτυπία.
   Εκτός από την διαδικτυακή προβολή, οι βραβευμένες...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.