16 Ιαν 2015

Έφθασαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα

Περιλαμβάνουν έναν πρωθυπουργό και δύο βουλευτές!!!

   Κατέφθασαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για την Εκλογική Περιφέρεια Νομού Άρτης. Ίσως αυτό που σκανάρισα και βλέπετε παραπάνω, να είναι το πρώτο που βγήκε από την συσκευασία...
   Θα το κρατήσω, λοιπόν, για γουρλίδικο, θα το σταυρώσω και θα το ρίξω στην κάλπη, στις 25 Γενάρη, ανήμερα της γιορτής μου.
   Προσοχή, για να μην μπερδευτείτε, βάζουμε ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ και ο πρόεδρος, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟ, εκλέγεται αυτοδίκαια. Αν κατά λάθος τον σταυρώσετε, το ψηφοδέλτιο δεν βγαίνει άκυρο, απλά θεωρείται ασταύρωτο και πάει υπέρ του κόμματος.
   Γιατί όμως να χαθεί ο σταυρός; Αυτή την φορά η Άρτα θα εκλέξει δύο βουλευτές από το ψηφοδέλτιο που βλέπετε παραπάνω. Ο ένας, που, εκτός από βουλευτής Άρτας θα είναι και πρωθυπουργός της Ελλάδας, δεν χρειάζεται σταυρό. Οι υπόλοιποι 4, όμως, χρειάζονται τον σταυρό για να εκλεγούν και να παλέψουν στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα για τον τόπο και τους κατοίκους του.
   ΥΓ: Τι με ρωτάτε ποιον/ποια στηρίζω προσωπικά; Δεν ξέρετε ποια είναι αυτή;

1 σχόλιο:

  1. Η Άρτα θα έχει έναν πρωθυπουργό, δύο αριστερούς βουλευτές και μία υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.