9 Ιαν 2015

Υποψήφιος στην Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας

- Μεγάλη τιμή και χαρά για όλο τον αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο του νομού μας
- Ψηφοδέλτιο Νίκης και Ελπίδας

   Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
   Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και για όλο τον αριστερό, προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο του νομού μας.
   Την σπουδαία και νικηφόρα μάχη για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την διεκδίκηση της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, θα τη δώσουμε όλοι μαζί με δύναμη κι ενθουσιασμό για την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο νομό μας.
   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί σύντομα την Άρτα, όπου και θα γίνει και η αντίστοιχη προεκλογική συγκέντρωση.
   Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, καλωσορίζοντας τον πρόεδρο στο ψηφοδέλτιο του νομού, εκφράζει την βαθιά της εκτίμηση στον σ. Χάρη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος με χαρά και τιμή αποσύρει την δική του υποψηφιότητα.
   Επομένως το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Εθνικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουάριου 2015 στο νομό Άρτας αποτελείται από τους εξής:

      1. Τσίπρας Αλέξης Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
      2. Γεροβασίλη Όλγα Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Άρτας, γιατρός
      3. Γκούντας Κώστας Περιφερειακός Σύμβουλος «Ήπειρος Ανατροπή», γιατρός
      4. Ξυλογιάννης Άγγελος Δημοτικός Σύμβουλος «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή», αγρότης-επιχειρηματίας
      5. Τσίρκας Βασίλης Μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, δικηγόρος

Άρτα, 9 Γενάρη 2015 
Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ν.Άρτας

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο , πολύ καλή κίνηση.
    Πέρα από ότι το ψηφοδέλτιο είναι πολύ καλό, απέραντα μακριά από των υπολοίπων , η παρουσία του Τσιπρα εδώ δίνει βήματα στην ίδια την πόλη.
    Η Άρτα είναι μία συντηρητική πόλη που το πληρώνουν οι κάτοικοί της, οι οποίοι φέρουν και τις πουλάδες της ευθύνης για παράδειγμα τα δραματικά αποτελέσματα από τα τραγικά δείγματα αυτού του συντηρητισμού(πχ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που στήριξε μαζικά τον πολιτικό "Μεσαίωνα").

    Αν και όπως φαίνεται σε αυτές τις εκλογές θα υπάρξει ριζική αλλαγή και μετατόπιση από το σημερινό ακροδεξιό καθεστώς των αλητών του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ σε ένα τουλάχιστον δημοκρατικό καθεστώς με στοιχειώδη δικαιώματα για τους πολίτες(εργασιακά, φορολογικά κλπ) είναι σημαντικό να υπάρχει μία σύνδεση-αναφορά σε τέτοιο επίπεδο. Η Άρτα βγαίνει εξίσου λαβωμένη από την εποχή του Μνημονίου, με μεγάλα και σταθερά ποσοστά ανεργίας, με ανάξιους στην καλύτερη περίπτωση πολιτικούς που χωρίς δυσκολία πούλησαν και θα ξεπούλαγαν ότι έβρισκαν(πχ ΔΩΔΩΝΗ, φράγματα Πουρνάρι 1 και 2, την Κορωνησία, κλπ). Μπορεί και πρέπει να αλλάξει κάτι και εδώ προς το καλύτερο, να πειστεί ο κόσμος να διώξει τη διακομματική σαβούρα που και σε αυτές τις εκλογές μαζεύτηκε πάλι σε μία σειρά από κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ το ΓΑΠοκόμμα, το Ποτάμι κλπ. Ίσως βοηθήσει η έκπληξη του Τσίπρα.
    Η επιλογή δείχνει και ωραία ποιοτικά χαρακτηριστικά και για τον ίδιο τον Τσίπρα που δέχεται να τοποθετηθεί όχι σε κάποιο "ασφαλές" πόστο(με σίγουρη προβολή, συλλογή ψήφων κλπ) αλλά στην .. Άρτα!

    Επαναλαμβάνω πολύ καλή κίνηση

    “17/11/1973”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.