11 Δεκ 2014

Η Άρτα με τα μάτια των Παιδιών στο Επιμελητήριο

Έκθεση παιδικών δημιουργημάτων προβολής των τοπικών προϊόντων και μεγάλα δώρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Το Επιμελητήριο Άρτας, εν όψει των Χριστουγέννων, προσκαλεί τους μαθητές της Άρτας να συμμετάσχουν σε Έκθεση με τίτλο «Η Άρτα με τα μάτια των Παιδιών» και θέμα «Προβάλλω τον τόπο μου, μέσα από τα μνημεία, τις φυσικές ομορφιές & τα τοπικά Προϊόντα μας».
   Οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, που επιθυμούν, καλούνται να συμμετάσχουν με φαντασία και πρωτοτυπία στην αποτύπωση, μέσα από σύντομα κείμενα, ζωγραφιές ή φωτογραφίες της περιοχής μας και των τοπικών προϊόντων μας, με τον τρόπο που πιστεύουν ότι μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας.
   Το Επιμελητήριο -που στόχο έχει, αφενός την «επαφή και τη γνωριμία» με την περιοχή μας και αφετέρου την προώθηση των τοπικών προϊόντων μας- θα επιβραβεύσει τη συμμετοχή!
   Έτσι, όσοι μαθητές αποτυπώσουν με το δικό τους τρόπο (κείμενο-ζωγραφιά - φωτογραφία) την Π.Ε. Άρτας και τα γεννήματά της, θα μετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο.
   Τα «δημιουργήματα» των παιδιών θα εκτεθούν για ένα μήνα στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Άρτας.
   Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης Παιδικής Γιορτής, που διοργανώνει το Επιμελητήριο για τους μαθητές, στις 11.00 π.μ.. Θα κληρωθούν 4 μεγάλα δώρα για Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο.
   Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε για τη στήριξη και τη συνδρομή των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Διευθυντών και Εκπαιδευτικών των Σχολείων όλων των βαθμίδων σε ότι αφορά την ενημέρωση των μαθητών και τη συλλογή των δημιουργημάτων.
   Πληροφορίες: Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων – Τηλ: 2681028728

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.