28 Νοε 2014

Η έγκαιρη και συντονισμένη κινητοποίηση απέτρεψε τον πλειστηριασμό στην Αμφιλοχία

- Το απόγευμα της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου, ένας συμπολίτης μας δεν έμεινε μόνος του απέναντι στους τραπεζίτες, που τελικά ήταν εκείνοι που δεν τόλμησαν να εμφανισθούν...
- Ραντεβού στον επόμενο πλειστηριασμό, όπου και αν αυτός γίνει...

   Όπως σας είχα πει (δείτε εδώ), την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου ήταν να γίνει προγραμματισμένος πλειστηριασμός στο ειρηνοδικείο Αμφιλοχίας.
   Η έγκαιρη κινητοποίηση τοπικών συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς κατάφερε και πέτυχε την ενημέρωση της απάνθρωπης πράξης του πλειστηριασμού σε πλήθος κόσμου, αλλά και σε άλλες συλλογικότητες κοντινών περιοχών.
   Το αποτέλεσμα ήταν την Τετάρτη να έχουν συγκεντρωθεί, από νωρίς, δεκάδες πολίτες, πρόθυμοι να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή της απάνθρωπης και αντικοινωνικής πράξης του πλειστηριασμού.
   Στο ειρηνοδικείο Αμφιλοχίας συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες και συλλογικότητες, από την Αμφιλοχία, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Άρτα, που δημιούργησαν μία ασπίδα ασφαλείας που κατάφερε να ανατρέψει τον πλειστηριασμό .
   Στο ειρηνοδικείο Αμφιλοχίας δεν έφθασε κανείς από αυτούς που θα διεκπεραίωναν τον πλειστηριασμό, ούτε εισαγγελείς,ούτε τραπεζίτες (έστω οι δικηγόροι τους) κανείς, μόνο η τοπική κοινωνία που αντέδρασε μαζικά...
   Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο πλειστηριασμό, όπου και αν αυτός γίνει...
   Το σίγουρο είναι ότι, αυτό το απόγευμα της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου,  ένας συμπολίτης μας δεν έμεινε μόνος του απέναντι στους τραπεζίτες, που τελικά ήταν εκείνοι που δεν τόλμησαν να εμφανισθούν.
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.