1 Οκτ 2014

Βρέθηκε πριν λίγο, ζωντανό, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση, το κακοποιημένο σκυλάκι του αποτρόπαιου video - Φωτό

- Συντονισμένη προσπάθεια του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας και αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Άρτας στον καταυλισμό των Ρομά
- Το σκυλάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με εκτεταμένα εγκαύματα

   Δεν θέλησα να "παίξω" την είδηση και να δείξω το διαβόητο video, με το σκυλάκι που του ρίχνουν πετρέλαιο και του βάζουν φωτιά, που σήκωσαν στο YouTube οι 3 ανήλικοι Ρομά, επειδή αυτό ακριβώς επιδίωκαν κι αυτοί. Να πάρει διασημότητα το φρικιαστικό "κατόρθωμά" τους...
   Τελικά, οι 3 ανήλικοι βρέθηκαν, συνελήφθησαν και θα πάνε για τα περαιτέρω... Το άτυχο ζωντανό, όμως, τι απέγινε;
   Λοιπόν, τα νέα είναι καλά, ή τέλος πάντων, όσο καλά μπορεί να είναι τέτοια νέα...
   Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, 3 εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας, με την συνοδεία και την βοήθεια αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Άρτας, μπήκαν στον καταυλισμό των Ρομά και κατάφεραν, με συντονισμένες προσπάθειες, να βρουν και περισυλλέξουν το κακοποιημένο σκυλάκι του αποτρόπαιου video.
   Το ζώο μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο του Γιώργου Τρομπούκη, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τα εγκαύματα στο σώμα του είναι εκτεταμένα ενώ παρουσιάζει και υψηλό πυρετό.
   Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του ζώου μπορεί να καλέσει την πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας Μαρία Τζουβαρά στο τηλέφωνο: 6974730250.




3 σχόλια:

  1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ......Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν ενα δυο χρόνια είχε βγει η περίπτωση ενός μαγαζάτορα στην άρτα που πυροβολησε με αεροβολο ενα σκυλακι, γατάκι δεν θυμαμαι. Εκεινος που δεν ηταν γυφτος δεν ειχε κανενα προβλημα και ούτε ενοχληθηκε. Ομως ειχε ενα κοινο σημειο με τους τσιγγανους. Οι αρχες του τόπου και η αστυνομία κάνουν τα στραβά ματια στις παρανομιες και των δυων τους για τους δικούς τους λόγους.

      Διαγραφή
    2. Ποιοι να το ξαναδούμε ? Για πες... τι λές?

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.